Asayiş
  • 21.1.2014 15:50

Eşini av tüfeği ile öldürdü

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında, Aydın'ın Güzelhisar Mahallesinde iki katlı evin ikinci katında meydana geldi. Daha önce üç kez evlilik yapan iki çocuk babası M.D (82) ile ilk eşinden boşanan Servet Değirmenci (48) yaklaşık 3 yıl önce evlenerek Güzelhisar Mahallesi’nde kiraladıkları eve yerleşti. Son dönemde artan kart borçları yüzünden çift arasında zaman zaman tartışmalar yaşanmaya başladı. Dün gece yaşanan tartışmanın ardından sabah saat 07.00’de her zaman olduğu gibi çay ocağına gelen Mustafa Değirmenci, saat 11.00’e kadar oturduktan sonra evine döndü. Eve döndüğünde eşinin valizlerini hazırladığını ve evi terk etmek üzere olduğunu gören M.D, tüm ısrarlarına rağmen Servet Değirmenci’yi kararından vazgeçiremedi. Eşinin kararlı olduğunu gören yaşlı adam, evinde bulundurduğu tek kırma av tüfeği ile bir el ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşunla kanlar içinde kalan kadın, olay yerine hayatını kaybetti.

POLİSİ ARAYIP KENDİNİ İHBAR ETTİ

Olayın ardından 115 Polis İmdat hattını arayan M.D, “Eşimi öldürdüm. Gelip beni alın” dedi. Silah sesini duyan komşuları, olay yerine akın etti. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.D, sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Yaşlı adamın olayın ardından cep telefonuyla kendisine ulaşan komşularına, “Tartıştık. Söyleyecek başka bir şey yok” dediği öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, evi terk etmeye hazırlanan Servet Değirmenci’nin valizleriyle karşılaştı. Polis suç aleti av tüfeğine el koydu. Hayatını kaybeden Değirmenci’nin cesedi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:19

İLGİLİ HABERLER