Asayiş
  • 9.1.2015 17:14

Eşiyle kavga edip evi ateşe verdi, alevlerin arasında kaldı

Edinilen bilgiye göre olay, öğle saatlerinde Hürriyet Mahallesinde yaşandı. Ayrı yaşadığı eşinin evine gelen Nusret Ö.(22), evde bulunan annesi, eşi ve 2 çocuğunu dışarı çıkardıktan sonra evi ateşe verdi.

İşsiz olan ve madde kullandığı iddia edilen genç, dün akşam saatlerinde ayrı olduğu eşi Sema Ö.’nün yaşadığı eve geldi. Eşinden kendisine para vermesini isteyen Nusret Ö., istediğini alamayınca eşi ile tartıştı. Sabaha kadar devam eden tartışma sonunda evde buluna annesi, eşi ve 2 çocuğunu dışarı çıkardıktan sonra evi ateşe verdi.

Evin yanmasıyla birlikte mahsur kalan şahıs, binanın çatısına çıkana çıkarak kurtarılmayı bekledi. İtfaiye  tarafından bulunduğu yerden indirilen şahıs, polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Yangın ise çevredeki evlere sıçramadan itfaiye tarafından söndürüldü. Yaşanan olay sonrası fenalaşan anne ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. 

Olayı gören ve aileyi tanıdığını ifade eden Necati Kaplı, verdiği bilgide, ‘’Nusret Ö. ve Sema Ö. ayrı yaşıyorlar. Nusret .Ö akşam 12’de gelip kapıyı kırdıktan sonra içeri giriyor. Çocukları ve hanımını merdivenden itip sonrada sabah evi yakıyor. Kendisi madde bağımlısı. Bu yüzden bana para verin diyor. Babası para yerine silah vererek, buraya para istemeye göndermiş. Oda para alamayınca sabah evi yakmış’’ dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:00

İLGİLİ HABERLER