Yaşam
  • 6.6.2012 17:40

Eski eşinin ofisini taşlayan Ayşe Özyılmazel: Sabrım taştı

Taran’ın “Boşandım ve rahatladım” sözlerine sanatçı, “Sabrım artık taştı” dedi.

Geçtiğimiz aylarda tek celsede boşandığı eşi Ali Taran’ın Levent’teki ofisini basan Ayşe Özyılmazel konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski eşinin üzerine yürüyerek “Hayatımı mahvettin” diye bağırıp, ofisin camını taşladığı iddia edilen Özyılmazel, “Ben de insanım, benim de sabrım taşabilir” diye konuştu.

Boşanmanın ardından medyada alakasız insanların kendisi hakkında yorum yapmasına sinirlendiğini belirten sanatçı, “Huzurumu bozacak hareketlerle karşılaşıyorum. Bu hareketlere anlam veremediğim için de sabrım taşabiliyor. Fazla zorlanırsa sabrın sonu gelebilir” dedi.

İŞTE ÇILDIRTAN SÖZLER

Çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı özür dileyen Özyılmazel, “Huzuru ararken, huzur kaçırmak olmaz. Tek bir ricam var, beni rahat bıraksınlar. İsim vermeye gerek yok. Onlar kendilerini ve yaptıklarını iyi biliyorlar” diye konuştu. Sanatçının sabrını taşıran olayın, Ali Taran’ın gazetecilere verdiği “Mutsuzdum, boşandım ve rahatladım” açıklaması olduğu öğrenildi.

Sessiz kaldılar

Taran'ın ofisinde çalışanlar olayla ilgili soruları cevapsız bırakırken, sanatçının annesi Oya German, kızının yaptığı açıklamanın üstüne yorum yapmak istemediğini belirtti. German, “Ben eşimden ayrıldıktan sonra bile konuşmadım. Bu konular beni aşar” ifadesini kullandı.

HABER: BATUHAN ÖZKARDEŞLER / BUGÜN GAZETESİ
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 17:30

İLGİLİ HABERLER