Yaşam
  • 12.5.2006 05:11

'ETEKLİ DANS' FOTOĞRAFI TARTIŞMASI!..

Masonlar bir davada sunulan 'etekli dans' fotoğraflarını yalanladı: Böyle eğlence yok bizde. Onlar genç Lionslar.

Etekli eğlence Mason değil Leo gecesinden

Ata Anıl ile eşinin boşanma davasındaki fotoğrafların Lions gençlik örgütü Leo gecesinde çekildiği ortaya çıktı.

Karşılıkli boşanma davası açan Doç. Dr. Ata Anıl ile eşi Esra Anıl'ın mahkemeye delil olarak sunulan transparan 'kırmızı etek'li fotoğraflar, herkesi şoke etti. Fotoğrafların 1991'de Lions'ların Gençlik Örgütü olan 'Leo'ların Pre-Forum Kongresi'nde çekildiği iddia edildi. Davetlileri eğlendirmek amacıyla bir otelde çekilen fotoğraflarda ise 'Kuğu Gölü Balesi' dansı yapıldığı öğrenildi. Fotoğraflarla ilgili bir açıklama yapan Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Derneği ise mason anlayışında böyle bir eğlencenin bulunmadığını kaydetti.

"AŞK EVİ VAR"

Esra Anıl mahkemeyeverdiği dilekçede, mahkemeye sunulan fotoğrafların Türk aile ve toplum yaşantısının kabul edemeyeceği davranış biçimlerini ortaya koyduğu kaydetti.

Dilekçede, "Yaklaşık 2 yıldır müvekkilimle cinsel ilişki yaşamamış olan davacının Nişantaşı'nda ikinci bir evi olduğu ve burada yasak ilişkiler yaşadığı konusunda müvekkilim duyumlar almıştır" denildi. Ata Anıl ise dilekçesinde, evliliklerinin kendi kusuru dolayısıyla değil, eşinin "borderline"(Yalnız başlarına olmaya dayanamaz ve birilerinin varlığına gereksinim duyarlar ) rahatsızlığı dolayısıyla bozulduğunu iddia etti.

/Neslihan KESKİN, Ali OKTAY - SABAH

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:03

İLGİLİ HABERLER