Asayiş
  • 20.5.2009 02:15

ETÖ SANIĞI ERSÖZ'ÜN BU İSTEĞİ EŞİNİ İNTİHARA SÜRÜKLEDİ!..

Levent Ersöz’ün eşinden boşanmak istediği öne sürülüyor...

Ergenekon davası sanıklarından emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün kızının ardından bu kez de eşi Muzaffer Ersöz intihara kalkıştı. Muzaffer Ersöz, Metris Cezaevi'nde kalp krizi geçirdikten sonra GATA'da tedavi altına alınan eşine refakat ediyordu.

Muzaffer Ersöz’ün yüksek dozda ilaç alarak intihara kalkıştığı öğrenildi. Ersöz'ün çok sayıda değişik ilaç içtiği belirlendi. Midesi yıkanarak yoğun bakıma alınan Muzaffer Ersöz'ün durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Ersöz boşanmak istiyor

Ersöz'ün GATA'daki odasında çiftin arasında şiddetli bir tartışmanın yaşandığı belirtiliyor. Tartışmanın Levent Ersöz'ün eşine boşanma davası açması için avukatına yetki vermesi üzerine meydana geldiği belirtiliyor.

Azeri sevgili iddiası

Ersöz'ün Ergenekon operasyonu kapsamında aranırken geçtiğimiz yıl Rusya'ya firar ettiğini tespit eden polis, önce Ersöz'ün Ankara'da yaşayan sevgilisi Azeri uyruklu Ulviye Selamova'yı izlemeye aldı.

Kasım ayında Türkiye'ye girdiği belirlenen Ersöz'ün sevgilisi ile yaşadığı Çayyolu'ndaki eve baskın düzenlendi ancak kimse bulunamadı. Polis Azeri Selamova'nın telefonlarını dinlemeyi sürdürerek Ersöz'ün izini buldu. Levent Ersöz, Ankara'da Yüzüncü Yıl Hastanesi'nde yakalandığında Azeri uyruklu Ulviye Selamova isimli sevgilisi de yanında bulunuyordu.

Kızı da intihara kalkıştı

Ersöz ailesinin kızı Fulya Ersöz de daha önce iki kere intihara teşebbüs etmişti. Babasının tutuklandığı dönemde ilaç içerek intihara kalkışan Fulya Ersöz, midesi yıkandıktan sonra taburcu edilmişti. (bugün)

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 21:47

İLGİLİ HABERLER