Asayiş
  • 13.8.2009 10:07

FATİH EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YANDI

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği ek hizmet binalarının bulunduğu kompleksin çatısında yangın çıktı. Bir patlamanın ardından çıktığı belirtilen yangın, kısa sürede büyüyerek bütün çatıyı kapladı. 5 itfaiye grubu ve iki müfrezenin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Cağaloğlu'nda bulunan komplekste, saat 04.00 sıralarında bir patlama sesi duyuldu. Hemen ardından Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Valiliği ek hizmet binalarının bulunduğu yaklaşık 5 bin metrekare alana oturtulmuş binanın çatısında alevler yükselmeye başladı. Alevler kısa sürede bütün çatıyı sardı. Yangına Fatih, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy, Zeytinburnu itfaiye grupları ile Balat ve Eminönü müfrezesi müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin dört koldan başlattığı söndürme çalışmaları sonrası kontrol altına alındı. Alınan bilgilere göre, yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Görgü tanıkları, önce bir patlama sesi duyduklarını, ardından da alevlerin yükseldiğini gördüklerini söyledi. Ayrıca, çatıda izolasyon çalışması yapıldığı belirtildi.

Polis, bina çevresinde güvenlik önlemleri alarak itfaiyenin söndürme çalışmalarına yardımcı oldu. Yangının ardından binanın çatısının tamamen kül olduğu görüldü. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının ve polisin raporlarının incelenmesinin ardından yangının çıkış sebebi kesinleşecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER