Spor
  • 13.8.2012 00:20

Fatih Terim'den Ünal Aysal'a mesaj var!..

Fatih Terim," Sezonu kupayla başlamak anlamlı. Sayın Başkan Ünal Aysal'ı sevindirdiğimiz için mutluyuz. Başarıyı sürdürmek önemli ve anlamlı. " dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Kupa zaferinin ardından Başkan Ünal Aysal'a mesaj yolladı!

Fatih Terim galibiyetten sonra "Başkanımız Ünal Aysal, Erzurum'a gelmedi. Ama kendisini sevindirdiğimiz için mutlu olduk" dedi. Kırmızı kart gören Engin Baytar hakkında da konuşan Terim şunları söyledi:

"BİZDE CEZA HİÇ GECİKMEZ"

"Rakibimizi de tebrik ediyorum. Onlara geçmiş olsun! Ama burada bir takım kazanacaktı. Erzurum'a çok teşekkür ediyoruz. Güzel ve heyecanlı bir maç oldu. Sezon başında böyle bir heyecanı kimse beklemiyordu. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Oyun ciddiyetinden kopmadılar. Engin'in hatası ve gayrı ciddiliğine rağmen oyunu ciddiye aldılar. Sezonu kupayla başlamak anlamlı. Sayın Başkan Ünal Aysal'ı sevindirdiğimiz için mutluyuz. Başarıyı sürdürmek önemli ve anlamlı. Yeni sezonda tam takımlara başarılar dilerim. Umut Bulut doğru bir isim. Yürekli, istiyor ve de güçlü bir oyuncu. Engin hakkında hemen maçtan sonra karar vermek yanlış olur. Yaptığı hareket doğru değil. Ama Engin sevapları daha fazla olan bir oyuncu. Fakat bu hareketinin doğru olmadığını söyleyebilirim. Ceza hiç gecikmez."
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:01

İLGİLİ HABERLER