Yaşam
  • 5.5.2007 02:06

FAZIL SAY'IN BABASI OĞLUNUN SÖZLERİNİ BÖYLE YALANLADI!..

Fazıl Say'ın babası Ahmet Say, oğlunun Hande Ataizi ile ayrılma nedeni olarak, ailesiyle ilgili söylediği sözleri tekzip etti.

Fazıl Say'ın "Ailem televolelik oldun deyince kendime geldim" sözlerine baba Ahmet Say, "Ben hayır öyle bir şey söylemedim. Bana ne, ne yaparsa yapar, 37 yaşında bekar bir adam ve kadın. Beni hiç ilgilendirmez" diyerek yanıt verdi.

Oğlunun Ataizi'nden ayrılma nedeni olarak kendisinin söylediği sözleri göstermesini duyan Ahmet Say sinirlenerek şunları söyledi:

"Ben hayır öyle bir şey söylemedim. Banane, 37 yaşında bekar bir adam ve kadın. Beni hiç ilgilendirmez. Beni medyanın tutumu ilgilendiriyor. Olay yoktan yere magazinleştiriliyor. Medya da yanlış yapıyor. Sanatçıları koruyucu bir tavır takınması lazım. Fazıl Say uluslararası bir temsilcimiz. Medyanın onu daha da fazla koruması ve daha dikkatli yaklaşması lazım. Medyada yer alması için aldığı başarılar yetiyor. Bugüne kadar öyle oldu. Belki Fazıl da biraz çanak tutmuş olabilir.

Belki Hande hanım da yapmış olabilir bunu. Ama yanlış. Yoksa kimse insanların kişisel özel hayatına karışamaz. Banane, ne yaparsa yapar. 'Televolelik oldu' diye ben söylemedim, o Fazıl'ın lafıdır. Ben baskı niye yapıyım, karışmam herkesin özel hayatı herkes istediğini yapar."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:29

İLGİLİ HABERLER