Spor
  • 28.5.2013 10:20

F.Bahçe'nin teklifi için ne dedi ?

Geçen yazın çileğiydi ama transferi bir türlü gerçekleşmedi. Yine de Galatasaray ondan, o Galatasaray’dan hiç vazgeçmedi. Eski futbolcu ve günümüzün yorumcusu Sinan Engin önceki akşam canlı yayında kendisi hakkında “Fenerbahçe’nin Arda’ya yıllık 6-7 milyon euroluk bir teklifi var. Arda bunu benim oğlum Oğulcan’a bizzat söyledi” dedi ve bir anda Türkiye’de gündem değişti! Şimdi size AMK aracılığıyla Arda Turan hakkında yaşanan gerçekleri bir bir açıklıyoruz…

8 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Ezeli rakibi Galatasaray’a şampiyonluğu kaptıran Fenerbahçe, Alper Potuk’la yetinmedi ve transfer döneminde yılın bombasını patlatmaya karar verdi. Arda’yı gözüne kestiren sarı-lacivertli yönetim, sezonun ilk yarısında Atletico Madrid’de oynayan Emre Belözoğlu aracılığıyla milli futbolcu ile iletişime geçti. Teklif, dudak uçuklatan cinstendi: 8 milyon euro garanti para ve ayrıca maç başı ücret…

1 SANİYE BİLE DÜŞÜNMEDİ

Ancak Arda Turan teklifi düşünmeden reddetti; “Beni sevenleri asla üzmem ve Fenerbahçe’ye gitmem. Şu an Atletico Madrid forması giyebilirim ama hala Galatasaraylıyım, Galatasaray’ın eski kaptanıyım”

Arda, 8 milyon euroluk teklife 1 saniyede “Hayır” yanıtını vermesine de şöyle açıklık getirdi: “Hemen reddettim ki ‘Fenerbahçe’yi düşündü’ bile demesinler istedim.”

METİN OKTAY’IN İZİNDE GİDİYOR

1957 yılında Fenerbahçe İkinci Başkanı Müslüm Bağcılar, Metin Oktay’a bir çek uzatır ve “Rakamı sen yaz. Yeter ki Fenerbahçe forması giy Metin” der. Zamanında “Ya ben ya Galatasaray” diyen zengin sevgilisini sarı-kırmızılı forma uğruna terk eden Metin Oktay, Fenerbahçe’nin teklifine de “Bizi sevenleri üzmeyelim baba, bizi sevenlere ihanet etmeyelim” yanıtını verir. Metin Oktay gibi Galatasaray’da 10 numaralı forma giyip kaptanlık bandını takmış olan Arda Turan, bu son hareketiyle ‘Küçük Metin’ lakabını hak ettiğini gösterdi.

BİR FENER KLASİĞİ!

Alper Potuk’u yalanlayan ama geçen hafta genç oyuncuya sarı-lacivert çubukluyu giydiren Fenerbahçe Yönetimi bir açıklama da Arda için yaptı. Sarı-lacivertliler, twitter hesabından “Arda Turan’a 7 milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğumuz yönündeki haberler gerçek dışıdır. Atletico Madrid’li futbolcu ile ilgili bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı ama akıllara Fenerbahçe’nin yalanladığı Roberto Carlos, Güiza, Mehmet Topuz ve Krasic geldi.

 

AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:57

İLGİLİ HABERLER