Spor
  • 26.7.2009 17:07

FB'DE YENİLEN 1 GOLE 30 ŞINAV CEZASI

İSTANBUL - UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 30 Temmuz Perşembe günü Macaristan'ın Honved takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Boluspor ile yaptığı hazırlık maçının (5-1) ardından çalışmalarını ara vermeden sürdürdü.
Fenerbahçe Can Bartu Kamp Tesisleri'nde teknik direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanı, Alman çalıştırıcının konferans salonunda yaptığı 20 dakika süren toplantının ardından başladı.
Toplantının ardından saha içinde toplanan futbolculara "Akşamki maçta kaç gol yedik" sorusunu yönelten Daum'un yardımcısı Roland Koch, "Bir" yanıtını alınca, yenilen 1 gole karşılık futbolculara 30 ceza şınavı çektirdi.
Şınavın ardından attıkları her gol için ayrı ayrı tezahürat yapan futbolculardan, maçın adamı seçilen Bilica'yı Koch ve antrenör Ayhan Tumani kısa bir süre kucağında taşıdı.
Isınma, koordinasyon ve koşunun ardından Boluspor karşısında maçın büyük bölümünde forma giyen futbolcular tesislerde masaj ve tedavi yaptırdı.
Diğer futbolcular yaklaşık 2 saat süren bir antrenman yaparken, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Semih ile Özer, Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.
Öte yandan, Asbaşkan Ali Koç'un tadilat yaptırarak yenilediği basın odası bugünkü antrenmanla birlikte gazeteciler tarafından kullanılmaya başlandı.
Fenerbahçe, Honved maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı tek antrenmanla sürdürecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER