Spor
  • 1.8.2009 04:15

FENER GÖZ DOLDURDU!..

Daum yönetiminde bambaşka bir havaya bürünen Fenerbahçe'de Emre, Kazım ve Güiza adeta yeniden doğdu Yeni transferler Bilica, Cristian ve Santos büyük beğeni toplarken, kaptan Alex de eski günlerine geri döndü.

Geçen sezon Aragones yönetiminde büyük hüsranlar yaşayan Fenerbahçe, Daum'la adeta yeniden doğdu... İlk resmi sınavında Honved'i 5-1 yenen Sarı-Lacivertliler'de oynanan futbol camiada büyük beğeni kazandı. Otoriteler, yeni transferlerin de uyumuyla Fenerbahçe'nin durdurulamaz bir ekip olabileceğini belirtiyor.

TRANSFERLER TAM İSABET
Daum'la birlikte Emre Belözoğlu, Kazım ve Güiza gibi yıldızların yeniden doğduğuna dikkat çeken futbol adamları, yeni transferler Cristian, Bilica ve Dos Santos'un tam isabet olduğuna dikkat çekiyor. Yine geçen sezon büyük düşüş yaşayan Alex'in eski günlere dönmesi de Daum'un başarısı olarak gösteriliyor.

1 GOLE 20 ŞINAV!
Pazar Süper Kupa'da Beşiktaş'la karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklara ara vermeden başladı. Teknik direktör Daum, Honved'den yenen 1 gol nedeniyle futbolculara 20 şınav çektirdi. Alman hocanın da 30 şınav çekmesi herkesi şaşırttı. Fenerbahçe bugünkü idmanını Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirecek.

DOLU SÜRPRİZİ
Samand ra'da Beşiktaş maç haz rl klar na start veren Fenerbahçe dün dolu sürpriziyle karş laşt . İdman ortas nda önce yağmur ard ndan da yoğun bir şekilde dolu yağmas herkesi şaş rtt . Fakat antrenman sonunda hava düzelip, güneş açtı.

İKİ GÖRÜŞ
Selçuk Yula: Bambaşka bir Fener
Fenerbahçe, geçen seneki görüntüsünden fersah fersah uzaklarda. Pas hatası hemen hemen hiç yok gibi. Yeni transferler takıma uyum sağlamış. Kanatlar mükemmel çalışıyor. Alex de daha zevkli, daha isteyerek oynuyor. Bence en iyi transfer Emre. Sahanın yıldızıydı. Ayak basmadık yer bırakmadı.

Rıdvan Dilmen: Her şey çok daha iyi
Fenerbahçe'de Bilica geçen seneye göre topu oyuna iyi sokuyor. Emre ve Cristian alıyor, hazırlık pasları yapıyorlar. Dos Santos temiz oynuyor ve topu iyi biliyor. Cristian'ı da beğendim. Oyunun yönünü iyi değiştiriyor. Emre'nin Güiza'ya attırdığı gol, beni 1996 ile 2000 yılları arasına götürdü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER