Spor
  • 1.8.2009 04:19

KARTAL'DA SIKINTILI BEKLEYİŞ...

Ligin başlamasına 1 hafta kalmasına karşın orta alana istediği takviyeyi bir türlü yapamayan Beşiktaş'ta canlar sıkkın. Delgado'nun sözleşmesini dondurmak için yıllık ücreti 2 milyon 100 bin Euro'yu peşin istemesi, Chelsea'nin Deco'yu satmak için Pirlo'yu almayı beklemesi Siyah- Beyazlılar'ın elini kolunu bağlıyor.

GÖZLER CHELSEA'DE
Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin kadroda görmek istediği Deco için gözünü İngiltere'ye çeviren Beşiktaş, Chelsea'den olumlu yanıt gelmesi durumunda Delgado'nun talebini yerine getirip sözleşmesini hemen donduracak ve Deco'yu bitirecek.

NİHAT BORSAYA BİLDİRİLDİ TAM 15 MİLYON €
Beşiktaş, Nihat Kahveci'nin transferini dün borsaya bildirdi. Deneyimli oyuncunun 4 yıllık maliyetinin 15 milyon 250 bin Euro olduğu anlaşıldı. Açıklamada Nihat Kahveci ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, "Villarreal'e 4 milyon 250 bin Euro, futbolcuya 2009-2010 sezonu için 3 milyon 500 bin, 2010- 11, 2011-12, 2012-13 sezonlarının her biri için 2 milyon 500 bin Euro garanti bedel ödenecektir" denildi.

KRAL OLURUM
Yunanistan Olympiakos ve Almanya'dan Werder Bremen'in transfer listesinde yer alan, ancak halen Beşiktaş'ın oyuncusu durumunda bulunan Bobo, Siyah-Beyazlı takımda kalmaktan mutlu olduğunu söyledi. Hem kulübün hem de kendisinin kazanacağı bir formüle "Evet" diyeceğini belirten Brezilyalı golcü, "Ama olmadı. Buradayım ve mutluyum. Form tutmaya da başladım. Amacım gol krallığı, Bu sezon daha güçlü ve etkili bir kadromuz var" dedi.

KARTAL'DA YUSUF SEVİNCİ
Süper Kupa Finali'nde yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını dün sürdürürken Yusuf Şimşek'ten gelen haber yüzleri güldürdü. Takımdan ayrı çalışan Yusuf'a doktorların olumlu rapor verdiği ve derbi maçta ilk 11'de yer alabileceği kaydedildi. S.Özkan ise dünkü çalışmaya katılmadı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:59

İLGİLİ HABERLER