Spor
  • 27.10.2005 00:09

FENERBAHÇE ASBAŞKANI NİHAT ÖZDEMİR : "SCHALKE 04 MAÇINA PUAN ALMAK İÇİN GİDECEĞİZ"

ENGİN KOCABIYIK
ANKARA  - Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Schalke 04 maçı ile ilgili olarak, "Biz Schalke 04 maçına puan almak için gideceğiz" dedi.


Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir, Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak Türkiye kupası 3. tur karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Özdemir, Şampiyonlar Ligi'nde yer aldıkları grubun en zorlu gruplardan biri olduğunu ifade ederek, "Şampiyonlar Ligi'nde çok zor bir gruptayız. Bu grupta her an herşey olabilir. Bizim 3-0 yendiğimiz PSV Eindhoven, Milan gibi bir takıma yenilmiyor. Bulunduğumuz grup Şampiyonlar Ligi'nin en zor gruplarından birisi. Bizim Schalke 04 ile oynayacağımız maç kadar Milan'ın PSV Eindhoven ile oynayacağı maç da çok önemli. Ama biz işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Schalke maçında puanları alabilecek güçteyiz. Bizim için gruptaki en önemli maç Schalke maçı. Schalke'ye puan almaya gideceğiz" diye konuştu.


Öte yandan Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında Fenerbahçe ile Ankaragücü arasında İstanbul'da oynanan maçın ardından çıkan olaylardan sonra Ankaragüçlü taraftarlar, maç öncesinde Nihat Özdemir'e sarı-lacivertli renklerde çiçek verdi. Özmedir, Ankaragüçlü taraftarların bu jestine teşekkür ederek, bir daha bu tip olayların yaşanmaması dileğinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:48

İLGİLİ HABERLER