Spor
  • 1.8.2007 00:28

FENERBAHÇE SÜPER KUPA'YA KİLİTLENDİ: İDMANDAN NOTLAR!..

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 5 Ağustos’ta Beşiktaş ile yapacağı Süper Kupa maçının hazırlıklarına bugün yaptığı çift antrenmanla devam etti.
      Samandıra’daki tesislerde yapılan akşam antrenmanında teknik direktör Zico futbolcularına, duran top çalışmaları yaptırdı.
      Isınma koşusunun ardından top çalma çalışması yapan sarı-lacivertliler, daha sonra iki gruba ayrıldı.
      Zico, kaleciler Serdar, Volkan Demirel ile oyuncular Önder, Edu, Can, Carlos, Uğur, Kezman, Deivid, Aurelio, Alex ve Deniz’den oluşturduğu gruba Alex’in kullandığı korner ve serbest vuruşlarda gol çalıştırdı.
      Brezilyalı çalıştırıcı serbest atışlarda, futbolculara farklı taktikler uygulattı.
      Zico’nun yaptırdığı çalışmalar sırasında diğer futbolcular pas çalışmasına devam etti. Antrenman, bütün futbolcuların katılımıyla yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.
      Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Appiah, kendi programı dahilinde tesislerde çalışmasına devam etti. Genç futbolcular Onur ve Güven de tesislerde çalıştı.
      Sabahki çalışmada sol el orta parmağından hafif sakatlık geçirdiği için antrenmanı tamamlayamayan kaleci Serdar, akşam çalışmasında takımla antrenmanda yer aldı.
      Sarı-lacivertliler, yarın akşam Samandıra’daki tesislerinde Türk Telekom Lig (A) ekiplerinden Kocaelispor ile hazırlık maçı yapacak.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:03

İLGİLİ HABERLER