Spor
  • 1.8.2007 00:32

ANKARAGÜCÜ'NE İNGİLTERE PREMİER LİG'DEN KİRALIK OYUNCU!..

Yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Ankaragücü, İngiltere Premier Ligi takımlarından Everton’da da oynayan Mısırlı milli oyuncu İbrahim Said ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı.
      Geçen sezon Çaykur Rizespor formasını giyen ve 45 kez milli olan İbrahim Said, stoper ve ön libero olarak görev yapıyor. Bugün kulüp tesislerine gelen milli futbolcu ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
      Sarı-lacivertilerin ayrıca Samsunspor’un alt yapısından yetişen 19 yaşındaki Samit Kılıç’la da ilgilendiği öğrenildi.
      Bu arada Ankaragücü, Türk Telekom Lig (A) takımlarından Antalyaspor ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.
      Cemal Aydın Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmaya Ankaragücü, Zafer, Sarper, Fatih Akyel, Hakan Kutlu, İlkem, Mustafa Özkan, Tevfik, Yunus, Murat Duruer, Bebbe ve Masek’ten oluşan 11 ile başladı. Antalyaspor ise maça, Fevzi, Uğur, Binenuk, Dziewicki, Şenol, Hakan, Aytekin, Serdar, Ali Zitouni, İdris ve Ufuk’dan oluşan 11 ile çıktı.
      Karşılaşmada Ankaragücü’nün gollerini 43. ve 88. dakikada Yasin ile 64.
      dakikada Krita atarken, Antalyaspor’un tek golünü ise 85. dakikada Sezer penaltıdan kaydetti. Bu arada, Ankaragücü Teknik Direktörü Hans Peter Briegel, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesinde eksiklerinin bulunduğunu söyledi. Briegel, özellikle savunma bölgesinde sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Oyuncularım, ilk etap kamp çalışmalarında çok iyi bir grafik çizdi. Sonuna kadar çalıştılar. Lige kısa bir süre kaldı. Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bazı eksiklerimiz var" diye konuştu. Alman teknik adam, basın mensuplarının, "Yeni sezonda Ankaragücü’nün hedefi ne olacak?" şeklindeki sorusuna ise "Yeni sezon için hedef belirlemek erken" cevabını verdi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:03

İLGİLİ HABERLER