Spor
  • 6.5.2013 00:37

Fenerbahçe'nin yıldızı derbi maçta yok

Fenerbahçe haftalardır sürdürdüğü amansız takibini ligin 32. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediye'ye yenilerek hayalkırıklığı ile bitirdi. Sarı lacivertliler Beşiktaş'ın üst üste 2 haftada aldığı galibiyetlerle de Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını zora soktu. Ligde kalma mücadelesinde çok kritik maçlara çıkan İstanbul BB ise genç oyuncusu Ömer Can ve Mehmet Topuz'un kendi kalesine attığı gollerle hayati önemde bir 3 puan alarak ligde kalma yolunda umutlarını yeşertti.

Karşılaşma sonunda Fenerbahçeli futbolcuların üzüntülü olduğu görülürken İstanbul Büyükşehir Belediyeli oyuncular teknik ekipleriyle beraber mutluluk yumağı oluşturdu. 

Öte yandan karşılaşmanın 64. dakikasında sarı kart gören Cristian Baroni cezalı duruma düştü. Baroni önümüzdeki hafta Kadıköy'de oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

DEVLER LİGİ İÇİN AMANSIZ MÜCADELE
Fenerbahçe bu mağlubiyet sonrasında ligi 2. sırada bitirerek şampiyonlar ligi'ne katılma şansını da zora soktu. Fenerbahçe'nin mağlubiyeti ve ezeli rakibi Beşiktaş'ın son 2 haftada aldığı galibiyetler sonrası iki takımın arasındaki puan farkı da 3'e düştü. İki takım arasındaki ikili averajda ise Fenerbahçe'nin üstünlüğü var.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER