Spor
  • 6.5.2013 00:27

Aybaba: Yüksek ısı ve tempo oyunu düşürdü

Aybaba, maça çok yüksek tempoda başladıklarını belirterek, “İlk yarı mükemmele yakın oynadık. Çok pozisyon yakaladık. Son final maçlarında tercihler doğru yapılsaydı ilk yarı maçı bitirebilirdik. Yüksek tempoda, yüksek ısıda oyun bizim ikinci yarıda oyunumuzu düşürdü. Rakip oyunu kontrol altına aldı. Özellikle bizim sol kanadımızı kullanarak birkaç tane pozisyona girdi. Sonrasında birkaç müdahale yaptık. Orta alanda koşu alanda eksi kaldığımız için Necip’i oyuna monte ettik. Ondan sonra oyun kontrolü tekrar bize geçti. Kazanmamız gereken bir maçtı yukarda tutunmak için. Bazen tercihler vardı. Niang oyundan çıkmak istedi. Biz devre var. 2 dakika daha tutalım sonra değiştirelim dedik. Sonra gol attı. Bazen de şans olacak. Niang’ın sakatlığı vardı” diye ifade etti.
Fenerbahçe maçından sonra ilk defa takım bu kadar istekliydi bunu neye bağlıyorsunuz sorusuna ise Aybaba, “Hava herhalde biraz sıcaktı. Onlarda ısındılar” diye cevapladı.
Olcay ise Eskişehirspor’un kolay bir rakip olmadığını bildiklerini söyledi.
Kaleci Cenk, sıcak havada zor şartlarda kazanmanın kolay olmadığını ifade ederek, galip geldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER