Spor
  • 3.1.2015 23:32

Fenerbahçe'ye 2 kötü haber

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nü konuk etti. Sarı-Lacivertliler, mücadeleye oldukça istekli başladı ve ilk golü 19. dakikada Dirk Kuyt’la buldu.

Bu karşılaşmadan sonra devre arası tatiline girecek olan Kanarya’ya, ikinci devre öncesinde kötü haber geldi. Takımın kaptanı Emre Belözoğlu, mücadelenin 32. dakikasında Başakşehirli futbolcu Doka’ya arkadan sert bir müdahalede bulundu. Hakem Fırat Aydınus, Başakşehir lehine faul düdüğünü çaldı ve faulu yapan Emre’ye de sarı kart gösterdi. Sarı kart sınırında bulunan kaptan, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında 24 Ocak’ta oynanacak olan Kasımpaşa mücadelesinde cezalı duruma düştü.

TOPAL’DA YOK

Mücadelenin 45. dakikasında Mehmet Topal, rakibine yaptığı hareket sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı. Emre Belözoğlu gibi Mehmet Topal da sarı kart sınırında yer alan futbolcular arasında yer alıyordu. Milli futbolcu, cezalı duruma düşerek Kasımpaşa karşılaşmasında sahadaki yerini alamayacak

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:09

İLGİLİ HABERLER