Spor
  • 26.8.2018 00:01

Fenerbahçe'ye Göztepe şoku

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Sarı - Lacivertliler, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 66. dakikada Halil kaydetti. Bu sonucun ardından geçen hafta da Malatyaspor'a mağlup olan Fenerbahçe, 3 haftada 3 puanda kaldı. Göztepe ise puanını 3'e yükseltti.

enerbahçe, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 3. haftasında deplasmanda Göztepe'ye 1-0 kaybetti ve Malatyaspor maçının ardından üst üste ikinci yenilgisini aldı. Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 66. dakikada Halil Akbunar kaydetti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu, geçen hafta deplasmanda 1-0 kaybedilen Evkur Yeni Malatyaspor maçının ilk 11'inden 4 değişiklik yaparak Göztepe'nin karşısına çıktı. Hollandalı teknik adam, Al Ahli'ye satılan Josef de Souza'nın yerine Eljif Elmas'a orta alanda şans verirken, Barış'ın yerine Dirar'ı, Mehmet Ekici'nin yerine Alper'i ve Şener'in yerine Isla'yı oynattı. Fenerbahçe'nin Zürich'ten transferi golcü Frey ile Porto'dan kadrosuna dahil ettiği stoper Reyes ise İzmir'e getirilmedi. Fenerbahçe'de Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano da hafta içinde Al Nassr'a satılmıştı. Sarı lacivertlilerde sakatlıkları süren Aatif ile İsmail de kafilede yer almadı.



ÇAKIR 'DALYA' DEDİ

Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli hakemlerden biri olarak gösterilen Cüneyt Çakır, 3'üncü kez dalya dedi. Çakır, Göztepe - Fenerbahçe müsabakasıyla birlikte 300'üncü sınavına çıktı. Fenerbahçe kaptanı Mehmet Topal ısınma sırasında Çakır'ın yanına giderek deneyimli hakemi kutladı.

BEKTAŞ'TAN TEK DEĞİŞİKLİK

Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise geçen hafta 1-0 kaybedilen Galatasaray maçının ilk 11'inden sadece tek değişiklik yaptı. Genç teknik adam cezası sona eren kaleci Beto'ya yeniden eldivenleri teslim ederken, Göktuğ'u kulübeye çekti. Göz-Göz'de cezası biten orta saha Poko ise maça yedek kulübesinde başlarken, Cezayirli golcü Ghilas, Galatasaray karşılaşmasında olduğu gibi 21 kişilik kadroya alınmadı. Göztepe'yi 2016-2017 sezonunda play-off'tan Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Yılmaz Vural da protokol tribününden maçı izledi.
 

ÖZET İZLE | Göztepe 1-0 Fenerbahçe maçı özeti izle golleri izle | Göztepe - Fenebahçe kaç kaç?


MAÇA YOĞUN İLGİ

İki takımın taraftarı karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Göztepeli futbolseverler stadı tıklım tıklım doldurdu. Göztepe'ye gönül verenler maç öncesi futbolcuları teker teker tribünlere davet ederken, 350 kadar da Fenerbahçeli kale arkasından takımlarını destekledi.

ALİ KOÇ TRİBÜNDE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da takımını İzmir deplasmanında yalnız bırakmadı. Sportif direktör Damien Comolli ile birlikte Bornova Stadı'na gelen Koç'a yönetim kurulu da eşlik etti. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'le birlikte maçı izleyen Ali Koç'a ilgi çok yoğundu.

F.Bahçe'de kötü Cocu'lar!.. Göztepe 1-0 Fenerbahçe maç sonucu

MAÇTAN DAKİKALAR.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

2. dakikada Hasan Ali’nin soldan ortasında Skrtel kafayla indirdi. Göztepe ceza sahası içinde oluşan karambolde top kaleci Beto’da kaldı.
11. dakikada Traore soldan ortaladı, Tayfur’un kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
19. dakikada Slimani’nin sağ kanadın son çizgisinden yaptığı yerden ortada penaltı noktasında topla buluşan Eljif’in vuruşunda meşin yuvarlak Beto’nun kontrolünde auta çıktı.
30. dakikada Slimani’nin pasında topla buluşan Mehmet Topal, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Beto’nun üzerinden aşırtma bir vuruş yaptı, top direkten geri geldi.
39. dakikada Göztepe savunmasından seken topu önüne bulan Isla uzak bir mesafeden kaleyi yokladı, top yandan dışarı çıktı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

49. dakikada Göztepe'nin çok adamla geliştirdiği atakta sol kanattan Traore'nin ortasını Mehmet Topal kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

66. dakikada Halil Akbunar'dan müthiş bir şut geldi ve Göztepe 1-0 öne geçti! Halil, ceza alanı dışı sağ çaprazdan sol ayağı ile uzak köşeye çok sert vurdu ve Volkan Demirel, uzanmasına rağmen bu sert şutu çıkaramadı.

75. dakikada Göztepe'nin hızlı gelişen atağında soldan Traore'nin ceza alanındaki arkadaşı Deniz Kadah'a yerden gönderdiği ortasını son anda Neustadter kesti.

 

Güncellenme Tarihi : 26.8.2018 10:57

İLGİLİ HABERLER