Spor
  • 30.8.2017 12:01

Fenerbahçe'yi yıkan Josef de Souza gelişmesi

Yeni transfer yapabilmek için parası kalmayan Fenerbahçe bütün umudunu Josef de Souza'nın satışına bağlamıştı. Souza'yı isteyen West Bromwich Albion transferden vazgeçip rotasını Fransa'ya kırdı.
Bugün gece yarısına kadar bu transfer gerçekleşmezse Souza Fenerbahçe'nin elinde kalacak.

Josef'i isteyen West Bromwich Albion'dan sürpriz hamle

Fenerbahçeli Josef de Souza için teklif yapan West Bromwich Albion'ın rotasını PSG'den Krychowiak'a çevirdiği öğrenildi.

Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'un dikkat çeken bir transfere imza atmak üzere olduğu belirtildi.

Telegraph'ın haberine göre İngiliz ekibi, defansif orta saha oyuncusu Grzegorz Krychowiak için PSG'nin kapsını çaldı ve kiralama teklifinde bulundu.

Haberde Paris kulübünün de transfere onay verdiği belirtilirken, anlaşma sağlanması durumunda Polonyalı oyuncunun sağlık korntrollerinden geçeceği ifade edildi.

Josef'in transferi suya düşebilir

Krychowiak transferinin gerçekleşmesi durumunda West Bromwich Albion'un Josef de Souza'dan vazgeçeceği belirtiliyor. İngiliz ekibinin Brezilyalı oyuncu için Fenerbahçe'ye 10 milyon euro civarında bir teklif yaptığı iddia ediliyordu.

Telegraph haberi 'West Bromwich Albion'dan cesur teklif' başlığıyla geçti.

 

Güncellenme Tarihi : 30.8.2017 12:06

İLGİLİ HABERLER