Spor
  • 15.8.2009 03:26

FENER'DE LUİSAO HAREKATI...

Edu'nun yerine stoper arayan Sarı-Lacivertli ekip, sezonun en büyük bombalarından birini patlatmak üzere Portekiz'in "Jornel de Noticias" gazetesi "Fenerbahçe Luisao'nun işini bitirmek üzere" ifadesini kullandı.

Savunmaya takviye arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, büyük düşünüyor... Bir türlü sözleşme imzalamayan ve Lazio ile anlaştığı söylenen Diego Lugano'ya rest çeken Sarı-Lacivertli yönetimin hedefindeki isim Portekiz ve Brezilya basını tarafından deşifre edildi. Portekiz'in Jornel de Noticias gazetesi, "Luisao, Fiorentina ile anlaşamayınca F.Bahçe devreye girdi. Ve bu transferde büyük yol katetti" ifadesini kullandı.

FİYATI 10 MİLYON EURO
Benfica'dan ayrılmak isteyen Luisao'nun Bonservis bedelinin 10 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor. Son olrak Brezilya'nın Globesporte gazetesine konuşan Luisao, "Durumumda netlik yok. Benfica yönetimiyle aram çok iyi. Ama kesin kararımı vermedim" dedi. Benfica'nın da 10 milyon Euro'luk bedeli getirene bu futbolcuyu satmaya karar verdiği de haberin ayrıntıları arasında.

LAZIO İLE ANLAŞTI
İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport, F.Bahçe'nin eski futbolcusu Lugano'nun Lazio ile anlaştığını ve tek eksiğin imza olduğunu iddia etti. Haberde Uruguaylı futbolcunun 1-2 gün içinde İtalya'ya geleceği de belirtildi.

VAZGEÇMEK YOK
Sol kanattaki yerini Dos Santos'a kaptıran Uğur Boral, verilen şansları iyi kullanmak için çok çalıştığını ve formunu yüksek tuttuğunu söyledi. Uğur, "Takımdakilerle rekabet tek kelimeyle müthiş. Bundan kazanan Fenerbahçe olacaktır. Lig uzun maraton. Mutlaka şans bulacağım" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER