Spor
  • 15.8.2009 03:32

BOBO YAN ÇİZİYOR...

Beşiktaş, teknik direktör Mustafa Denizli'nin gözden çıkardığı ve iyi bir ücret karşılığında göndermeye çalıştığı Bobo için Fransız ekibi St. Etienne'le el sıkıştı. Ancak, Fransız ekibinin kendisine önerdiği yıllık ücreti beğenmeyen Brezilyalı "Gitmem" dedi.

Siyah-Beyazlılar, St. Etienne ile yaptığı kıyasıya pazarlıklar sonucunda Fransız ekibiyle 5.5 milyon Euro'ya el sıkıştı. Fransız ekibinin Bobo'ya ise yıllık 1.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ BİTSİN İSTİYOR
Olympiakos, Werder Bremen'den de teklif alan ancak olumlu yanıt vermeyen Brezilyalı'nın bu tavrının arkasında ise önümüzdeki sezon daha çok kazanma ihtimalinin olduğu öğrenildi. Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bobo böylece boşa çıkacak. Sözleşmesinin bitmesini bekleyen Brezilyalı, bonservisi olmadan daha yüksek yıllık ücret alarak transfer olmayı bekliyor. Delgado'yu da ikna edemeyen Beşiktaş yönetimi yabancı transferi için eli kolu bağlı bekliyor.

BU SEZON SUSKUN
Siyah-Beyazl formayla geçen sezon att ğ 11 golle tak m n n en golcü ismi olan Bobo, bu sezon henüz ağlar havaland ramad .

TORAMAN'A DİKKAT
Siyah-Beyazlı camiada İbrahim Toraman korkusu yaşanıyor. Gökhan Zan'ın ihmalkarlık sonucu bonservissiz olarak G.Saray'a gitmesini örnek gösteren camiada, "Toraman'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor. İlgilenilmezse başka bir takıma imza yolu açılır. Yönetim dikkatli olmalı" yorumları hakim.

KALEM GOLE KAPALI
Beşiktaş'ta Rüştü'nün cezalı olması nedeniyle kaleye geçen Hakan Arıkan, Antalyaspor maçında gol yemeyeceğini söyledi. Belediye maçında şanssız olduğunu belirten Arıkan, "Antalya maçında daha dikkatli olacağım" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER