Spor
  • 16.7.2013 11:38

Fernandes imzalıyor

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Almanya kampının son gününde kafileyi ziyaret eden ve St.Pauli karşılaşmasını izleyen Fikret Orman, Manuel Fernandes'le bir araya geldi.

Yapılan görüşmede Fernandes’in performansından çok memnun olduklarını belirten Orman, “Sen bu takımın en önemli oyuncususun. Senin Beşiktaş’ta uzun yıllar forma giymeni istiyoruz. Önümüzdeki sezon sonunda sözleşmen sona erecek. 3 yıllık daha kontrat yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Fernandes de Orman’ın bu teklifi karşısında ‘neden olmasın’ diyerek sözleşmeye sıcak baktığını gösterdi.

Yıllık aldığı ücrete zam yapılmasını talep eden Portekizli yıldız, “Beşiktaş’ta mutlu olduğumu her fırsatta söylüyorum. Burada hiçbir problem yaşamıyorum. Şartlar oluşursa, seve seve yeni sözleşmeye imza atarım” diye konuştu.

Menajeriyle görüşüyor
Gerçekleşen görüşmenin ardından üç günlük iznini İstanbul’da kullanmayan Fernandes, Portekiz’e giderek konuyu menajerine iletti. Fernandes’i elinde tutmak isteyen ve bu futbolcuya gelen teklifleri de kesin bir dille kabul etmeyen yönetim, oyuncunun istediği şartları oluşturarak, yıldız futbolcuya haber gönderdi. Fernandes’in menajeri önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelerek yönetimle sözleşme şartlarını görüşecek. İmza atmaya sıcak bakan Manuel, üç yıl daha Beşiktaş forması giyecek.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 13:29

İLGİLİ HABERLER