Gündem
  • 5.7.2022 10:16

Fetullah haini komada!.. Başyüceler başında dua seansında

Fetullah Gülen’in durumu ağırlaştı… ‘Doktorlar uyutmaya karar verdi’

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in sağlık durumunun ciddi şekilde kötüleştiği belirtildi. Doktorların, Gülen'in 48 saat boyunca uyutulmasına karar verdikleri ve "Herşeye hazırlıklı olalım" dedikleri öne sürüldü.

Daha önce zehirlendiği gündeme gelen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen‘in sağlık durumuna ilişkin yeni bilgiler geldi.

Odatv’nin aktardığına göre, Gülen’in hastalığının ilerlediği ve durumunun ağırlaştığı öğrenildi. Gülen’in özel doktoru Kudret Ünal’ın yanında bulunduğu ve sağlık durumunu takip ettiği belirtildi. Bu haberin ardından Avukat Burak Bekiroğlu da FETÖ elebaşının sağlık durumuyla ilgili paylaşımlar yaptı.

Gülen’in sabah namazından sonra şeker komasına girdiği ve doktorların, önce 24 saat sonrasında ise 48 saat boyunca uyutulmasına karar verdiği belirtildi.

Doktorların “her şeye hazırlıklı olalım” dediği iddia edilirken, kampta kalanların değerli eşyaları yağmalamaya başladığı öne sürüldü.

Avukat Bekiroğlu’nun Twitter’dan yaptığı paylaşımlar şöyle:

“Dün Gülen’le ilgili yapılan haberin teyidini kampın içinden gelen bilgiler doğruluyor. Buna göre; F.Gülen çok ciddi bir şeker komasına girmiş,inme gelmiş..Tepkisiz yatıyormuş.Sabah namazından sonra odasında komaya girmiş.

Türkiye saatiyle öğlen 14:00 gibi …Mollalar ellerini dizlerine vurarak ağlıyorlarmış… doktorlar her şeye hazırlıklı olalım demişler… yalnız işin garip tarafı kampta kalanlar…kampta değerli ne kadar eşya varsa yağmalama ya başlamışlar… Kesin bilgi.”

Bekiroğlu, daha sonra yaptığı paylaşımda “Normalde doktorları örgüt elebaşı Gülen’in önce yirmi dört saat uyutulmasına karar vermişler.Fakat az önce bir değişiklik yaparak uyutulma süresini kırk sekiz saat olarak uygulanmasını karar kılmışlar.” ifadelerini kullandı.

Gülen’in son ses kaydı ise 23 Mayıs 2022’de paylaşılmıştı.

3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinden itibaren Gülen’den yeni ses kaydı ya da video paylaşılmaması dikkat çekmişti. 1 Mart 2022’de ise ilk kez hastalığını açıklayan Gülen, “Ben çok fazla değil ama biraz rahatsızım yani… Çok düşük bir eforu taşıyamayacak kadar, öyle bir şey var” diyerek örgütüne mesaj vermişti.

 

'BAŞYÜCELER' DUA SEANSINDA

Odatv’nin kaynaklarına göre, terör örgütü FETÖ'nün "Başyüceler" isimli kafa takımdan oluşan heyeti, 2 gündür uyutulan Fethullah Gülen’in başında dua ediyor.

Güncellenme Tarihi : 5.7.2022 23:55

İLGİLİ HABERLER