Yaşam
  • 25.8.2006 13:00

FIKRA GİBİ HABERLER...

YORUMSUZ
Yer: Didim. Fotoğraf: Yaşar Anter DHA

 

İSTER İNANIN, İSTER İNANMAYIN, DANSI İLE BÜYÜLEDİ!
Akdeniz'de gündüzler başka, akşamlar bir başka oluyor. Gençler müziğin ritmiyle günün ilk ışıklarına denk dans ediyor. Fotoğrafta gördüğünüz gibi... Fotoğrafta görünenlerin tümü diskotekte alt kattakiler tarafından da aynen böyle göründüğü için muhabirin objektifinden ortam böyle yansıdı.

MUTLULUĞA KELİME YETİREMEDİLER
Sivas’ın Hafik İlçesi’ne giden Vali Hasan Canpolat, vatandaşlar tarafından traktör üzerine asılan bu teşekkür pankartı ile karşılandı.
Hilal Yüksel / DHA

KİM BU 'TUK'LAR?
Antalya'da bu hafta termometre 50 dereceyi gösterirken herkes deniz kıyısına akın etti. Biraz olsun serinlemek için gözünü mavi sulardan ayırmayanlar, 4 genç kızı görünce ilgi alanlarını değiştirdiler. Plajda bikinili görmek sıradan ama hepsi aynı bikiniyi giymiş ve hepsinin arkasında 'TUK' yazıyorsa ilgi de kaçınılmaz oluyor.
Sefa Karacan DHA

AAA, BAK SERGEN GELMİŞ!
Zonguldaklılar olağan bir yaz gününde plajda ilginç bir konukla karşılaştı. Ünlü futbolcu Sergen Yalçın denizde yüzüyordu. Ancak gerçek daha sonra ortaya çıktı. Kentteki akrabalarını ziyarete giden Ankaralı Naim Kul, Sergen'e benzerliğiyle şaşırttı...
Durmuş Sevindik DHA

GÖZLERİNİZİ OVUŞTURUP BAKIN!
Uluslararası haber ajansları bu fotoğrafı çekseydi, büyük ihtimalle tüm dünyanın konuştuğu bir fotoğraf olacaktı. Gözlerinizi ovuşturup tekrar bakın: Diyarbakır'da bir yoldayız. Minik bir scooter motor üzerinde 4 metrelik iki direği taşıyabilen sürücü yeteneğiyle(!) parmak ısırttı...
Ferit Aslan DHA

SÖZE GEREK YOK!
Yer: Erzurum. Fotoğraf: Onur Sağsöz DHA

HAS KIZ VE ESAS OĞLAN SUNAR!
Haftanın bir başka ilginç düğün davetiyesi Ankara'dan. Yaratıcı çifte mutluluklar...
Barış Gündoğan A.A

İSPANYA DEĞİL BAFA
Muğla Milas'ın Bafa Beldesi'nde yapılan boğa görüşleri nefes kesen görüntülere sahnelere oldu. İspanyol arenalarını aratmayan güreşlerde boğalar izleyicilerin arasına daldı...
Fotoğraf: Yaşar Anter DHA

YİNE YORUMSUZ
Yer: Bursa. Fotoğraf: Hüseyin Yeşilkavak A.A

BURASI İSTANBUL TEM...
Evet evet, yanlış görmediniz. Burası İstanbul. Bir at ve bir motosikletin TEM yolunda ne işi var diyebilirsiniz. İki kafadar, TEM trafiğinde yanlarına aldıkları atla seyahat ederek bir ilke imza attı. Diyecek söz bulamıyoruz...
Sergül Yolcu A.A

BİR YORUMSUZ DAHA
Yer: Bingöl. Fotoğraf: Abdullah Çelik A.A

HOCANIN HOCADAN ÇEKTİĞİ...
Ünlü futbol hakemi Kuddusi Müftüoğlu, maçlarda kendisine yapılan itirazlardan usanmış olacak ki forma giydiği Alanya'da yapılan plaj futbolu şampiyonasında sık sık hakemlerle diyaloga girdi.
Fazıl Tunç A.A

DÖRDÜNCÜ BULMAK ZOR OLMADI
Kuşadası'nda tatilciler sıcaklardan bunalınca havuz içine okey masası kurdu. Böyle bir keyif karşılığında 'okeye dördüncüyü bulmak' hiç de zor olmadı.
Eşber Okayer A.A

DÜĞÜN KONVOYU
Bu hafta Yurdum İnsanı, yaratıcı zekasını en çok düğünlerde kullandı. İşte onlardan birindeyiz. Bir zamanlar önde at, arkada düğün alayı gelin almaya gidilirdi, artık devir değişti. Çanakkaleli motosiklet tutkunu Evren Kızoğlu, gelin almaya 50 motosikletçi arkadaşıyla konvoy yaparak gitti. Ortaya bu görüntü çıktı.
Erdem Sürek DHA

TÜRKİYE'YE HOŞGELDİNİZ
Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı Kapıkule'de yol üzerindeki asfaltta kabak çekirdeği kurutan çiftçiler, turistlerin büyük ilgisini çekti...
Nurdan Bayrak DHA

CEYLAN FREN YAPAMADI!
Kastamonulu Ali Osman Tuğtepe, annesini doktora götürmek üzere aracıyla yola çıktı. Normal hızla seyrederken inanılması güç bir olay başlarına geldi. Ormanlık alandan fırlayan bir ceylan hareket eden aracın açık camından hızla girip, kapalı olan diğer camı kırarak çıktı. Bu da oldu; arabanın içinden ceylan geçti!
Turan Kurt / DHA

MESAJ DİYE BUNA DENİR!
Salih Zeki Fazlıoğlu A.A

HEP KORUMA TAM KORUMA
Güneydoğu bölgemizde sıcaklıkların artması vatandaşlarımızı farklı koruma yöntemleri geliştirmeye itiyor.
İrfan Yakışık / AA

TİTİZ KEÇİLER
Keçi inadı bu olmalı. Susuzluklarını yalaktan değil de ısrarla çeşmeden gidermek isteyen keçilerin sıraya girmesi ilginç görüntü oluşturdu.
DHA

ŞAHA KALKTI!
Fotoğrafımız Zongul'dak Kozlu'dan. Yokuş yukarı çıkarken aşırı yükü nedeniyle zorlanan kamyon, adeta sahibine isyan etti.
Mustafa Özdemir / DHA

YARDIMSEVERLER İŞ BAŞINDA
Alanya'da öğleden sonra bastıran yağmur, sahildeki turistlerin deniz keyfini kaçırdı. Yağmur nedeniyle morallari bozulan ve kaçışan turistlerin yardımına hemen Türk gençleri koştu.
Sefa Karacan / DHA

DONLA GİRMEDİK ABİ!
Denize 'donla girilir, girilmez' tartışmalarına sıcaktan bunalan çocuklar Bolu'dan yanıt verir gibiler. Kent merkezindeki süs havuzunda çırılçıplak soyunan çocuklar gönüllerince eğlendi.
DHA

MOLA VAKTİ!
Yer: Tokat Fotoğraf: Burak Altunöz A.A

EMEKLİLİĞİNDE DE BOŞ DURMAMIŞ!
Erzurum Yakutiye'de zabıta ekipleri, cami önlerinde dilencilik yapan 15 kişiyi topladı. Bir cami önünde dilenen Ferzande Koçak'ın üzerinden 150 YTL, banka cüzdanı ve emekli tanıtım kartının çıkması herkesi şaşırttı.
Fotoğraf: A.A

TÜKETİCİ HAKKINI BÖYLE ARIYOR
Konyalı Halil Çevik, geçirdiği kaza sonrası garanti kapsamındaki motosikletini 2 ay tamir ettiremeyince ilginç bir protesto geliştirdi. Motosikletin üzerine "İki aydır parçası gelmediği için bu halde biniyorum. Tüketiciyi koruyacak yetkili yok mu?" yazarak sesini duyurmaya çalışıyor.
İsmail Akkaya / DHA

PİŞKİNLİĞİN SON NOKTASI
Antalya'da üzerlerinden 5 adet çalıntı cep telefonu çıkan hırsızların polise verdikleri yanıt fıkraları aratmadı: "Ağabey biz hırsız değiliz, uyku tutmadı geziyoruz"
Soner Kocaer DHA

GÜNEŞİ ENGELLESİN DE...
Büyük bir güneş şemsiyesi yerine 1,5 normal şemsiye... Fotoğraf Bursa Gemlik'ten.
Hüseyin Yeşilkavak A.A

İSYAN BAYRAĞI AÇTI!
Lokantasına giren hırsızlardan bıkan Samsunlu Hamit Yıldırım cama "Yeter artık, ben bıktım hırsızlar bıkmadı" yazısı asarak isyan etti.
DHA

DİREK DE TARİHİ!
Arkeoloji müzesine dönüştürülmek üzere restore edilen tarihi binanın bahçesindeki elektrik direğine de dokunulmaması, hatta çatıdan geçirilmesi görenleri şaşkına çeviriyor.
Hilal Yüksel / DHA

TRİBÜNDE DEĞİL SAHNEDE AMA...
Antalya'da bir gece kulübünde sahneye çıkan bu yazın gözde şarkıcısı Demet Akalın, Fener ve Cimbomluları kızdıracak açıklamalar yaptı. Akalın, "Bir Beşiktaşlı olarak güzel bir şarkıyı Fenerbahçelilere göndermem. Hele o Galatasaray zavallı" dedi...
Onur Bayram DHA

 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:54

İLGİLİ HABERLER