Yaşam
  • 18.2.2007 17:22

FIKRA GİBİ YANGIN

Samsun'da alkol almak ve soğuktan korunmak için aqua parkın kaydırağının içine giren şahıslar parkı yaktı.
Edinilen bilgiye göre; Atakum Beldesi'nde, belediyeye ait olan ve kış sezonu nedeniyle kapalı bulunan aqua parka giren henüz kimliği belirlenemeyen kişiler, yaklaşık 15 metre yüksekliğindeki kaydırağın kapalı kısmına saklanarak alkol almaya başladı.
Dönemeçli kaydırağın en keskin bölümü ve üstü kapalı yerinde uzun süre alkol alan şahısların üstündeki koruma bölümü tutuştu. Nasıl yakıldığı henüz belirlenemeyen yangında plastik kaydırak kısa sürede tutuşarak geniş bir alana yayıldı. Kaydırağın yanmasıyla birlikte 3 kişi oldukları iddia edilen şahıslar olay yerinden kaçarken, yangına ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı.
Olay yerine kısa sürede gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Kaydırakla birlikte, havuz kenarındaki servis kulübesi de yanarken, alkol aldığı iddia edilen şahısların yakalanmasına çalışılıyor.
Belediye yetkilileri ve vatandaşlar, kaydırağın içine girerek alkol alınmasının şaşılacak bir şey olduğunu dile getirirken, "Böyle bir şey olamaz diye" tepki gösterdi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:44

İLGİLİ HABERLER