Spor
  • 21.5.2013 22:07

Fikret Orman : Quaresma G.Saray'ı da karıştırır

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Ricardo Quaresma hakkında Fikret Orman'dan bomba açıklamalar...

Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba ile yolların ayrılması kararının ardından gözler yeni teknik patronun kim olacağına çevrilirken, başkan Fikret Orman bu konuda aceleci davranmayacaklarını belirtti.

Fikret Orman, siyah beyazlı takımın başına kendilerini başarıya taşıyacak yeni bir teknik adam getireceklerini, bu konuda en iyi tercihi yapmak için görüşmelerinin sürdüğünü dile getirdi. Fikret Orman, "Teknik direktör konusunda hata yapamayız, en iyi tercihi yapmamız lazım. Aceleci değilim" dedi.

Siyah beyazlı kulübün başkanı, geçtiğimiz sezon ortasında yollarını ayırdıkları Ricardo Quaresma'nın Galatasaray'a gideceği haberleriyle ilgili de ilginç bir yorum yaptı. Orman, "Bu haberleri okuyunca gülüyorum. Gitsin orayı da karıştırsın, bozsun" ifadelerini kullandı.

Siyah beyazlı takımda transfer konusunda da futbol komitesinin çalışmaları sürüyor.

İbrahim Toraman ve Roberto Hilbert ile yeni sezon da takımda kalmaları için masaya oturacak siyah beyazlıların transfer listesinde, Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin, Fenerbahçeli Sezer Öztürk, KDÇ Karabüksporlu Erdem Özgenç, Sivassporlu Erman Kılıç, Eskişehirsporlu Veysel Sarı, Gaziantepsporlu Serdar Kurtuluş ve Sanika Boru Elazığsporlu Serdar Gürler de yer alıyor.

Lig TV

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:08

İLGİLİ HABERLER