Spor
  • 22.9.2013 23:21

Fikret Orman'dan olaylı derbi sonrası ilk açıklama

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, olaylı derbinin ardından stat çıkışında yaşanan olarlarla ilgili açıklama yapmayacağını belirterek 'Yarın yönetim kurulu toplantısı sonrasında açıklama yapacağız.' ifadesini kullandı.
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbi maçında çıkan olaylar sonrasında maç tatil edilirken, basın toplantısı da iptal edildi.Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbi maçının saha olayları nedeniyle tatil edilmesinin ardından, maç sonu düzenlenen basın toplantısı da iptal edildi. İki takımın teknik direktörleri Slaven Bilic ve Fatih Terim, basın toplantısı yapmadan sahayı terk edecek.

Maçın uzatma dakikalarında sahaya giren siyah-beyazlı taraftarlar maçın durmasına neden oldu. Galatasaray 90+3. dakikada 2-1 öndeyken sarı-kırmızılı futbolcu Melo'nun Ramon’a yaptığı hareket sonrasında saha içi bir anda karıştı. Saha içinde yaşanan gerginlik tribünlere de yansıdı ve doğu kapalı tribünden taraftarlar sahaya girdi. Yaşanan olaylar nedeniyle futbolcular ve hakemler soyunma odasına gitti. Güvenlik güçleri taraftarların sahaya girmesine engel olamayınca, polis sahaya girerek sert müdahalelerde bulundu. Beşiktaş ve Galatasaray idarecileri hakem odasına girerek hakemlerle görüştü. Beşiktaşlı idarecilerin maçın kaldığı yerden devam etmesini istediği bildirildi. Ama olaylar sonrasında maçın tatil edildiği açıklandı. Türk futbol tarihine kara bir leke daha eklenmiş oldu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:48

İLGİLİ HABERLER