Asayiş
  • 13.2.2013 16:57

Fuhuş çetesinin müşterilerine bakın!

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından suç örgütüne yönelik eşzamanlı operasyon düzenledi. Antalya, İstanbul, Eskişehir ve Alanya'da düzenlenen operasyonda örgüt lideri O.K.Ş. ile M.A, Ö.D, T.A, Ö.Ş, E.A ve Moldova uyruklu kadınlar A.A ile N.G. gözaltına alındı. Örgüt üyesi E.A'nın Antalya'da bir dershanenin sahibi olduğu belirtildi. Operasyonda 10 mağdur yabancı kadın ifadelerinin ardından ülkelerine gönderildi.

Suç örgütünün 'VIP' olarak nitelendirilen işadamı, bürokrat ve futbolcularla temas halinde olduğu iddia edilirken, örgütün devre arası kampı için Antalya'ya gelen Akhisar Belediyesporlu 3 futbolcuyla da Faslı kadınlar aracılığı ile temas kurduğu belirlendi. Örgütün müşterileri arasında vergi rekortmeni ve oteller zinciri sahibi bir işadamının da bulunduğu öne sürüldü.

Örgüt üyelerinin Rusya'da bir internet sitesine "Türkiye'de bakıcılık ve rehberlik yapmak isteyen kadınlar aranıyor" şeklinde ilan verdiği ve kendilerine başvuran kadınları Türkiye'ye getirerek fuhuşa zorladığı öne sürüldü.

Örgütlü fuhuşun şifresinin 'araba' olduğu ve müşterilerle "Araba istiyor musun? Arabanız geliyor" şeklinde konuştuğu iddia edildi.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan zanlılar, "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve örgüt faaliyetleri kapsamında fuhuş yaptırmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR'DAN FUHUŞ İDDİALARINA TEPKİ

ANTALYA'da suç örgütü kurarak fuhuş yaptırdığı öne sürülen bir çetenin, devre arası kampı için bu kentte bulunan Akhisar Belediyesporlu 3 futbolcuya da kadın temin ettiği haberlerine, kulüp yönetiminden sert tepki geldi.

İddia edildiği gibi devre arası kampını Antalya'da değil Side'de yaptıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Hüsüyin Eryüksel, konakladıkları otelde milli takım ve Beşiktaş kafilesinin de bulunduğunu hatırlatarak, "Kamp süresince yönetici arkadaşlarım ve teknik heyetimiz neredeyse her dakika futbolcularımızla birlikteydi. Bu konuda en küçük bir şüphe dahi duymuyoruz. Ayrıca söylentilerin Galatasaray maçıyla başlayacak kritik bir döneme rastlamasına anlam veremiyorum. Cuma günkü Galatasaray karşılaşması öncesi futbolcularımızın morallerinin bozulmasını istemiyoruz" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 11:35

İLGİLİ HABERLER