Spor
  • 3.7.2009 02:51

'GALATASARAY BİR DÜNYA TAKIMI...'

Cim Bom’un Arjantinli file bekçisi, “Ben de yeni oluşumun bir parçasıyım. Tek söyleyeceğim; göze hoş gelen bir futbol izlettirmek için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray dünya çapında bir kulüp” dedi...

Galatasaray’ın, sezon sonunda sözleşmesi biten De Sanctis’in yerine kalesini emanet etmeye hazırlandığı Leo Franco dün resmi imzayı attı. İstanbul’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra Hollanda’daki kampa katılan Franco, ilk röportajını da Galatasaray TV’ye verdi. Tecrübeli file bekçisi, “Galatasaray dünya çıpanda tanınmış bir marka. Bu sene takım yeni bir oluşum içinde. Ben de bu oluşumun bir parçasıyım. Tek söyleyeceğim; taraftara hoş bir futbol izlettirmek için çalışıcağız” dedi.

Her zaman takımlarda en büyük rekabetin kaleciler arasında yaşandığını da hatırlatan Franco, “Burada önemli olan takım olarak düşünmektir. Bu yıl Fenerbahçe ile oynanacak maçları kazanmak için elimden geleni yapacağım. Ali Sami Yen’de taraftarımızın desteğinin her zaman kazanmak için önemli bir etken olduğunu biliyorum. Yaşın, tecrübeyle ilgisi yok. Çok genç olan biri çok tecrübeli olabilir” ifadesini kulandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:30

İLGİLİ HABERLER