Spor
  • 3.7.2009 02:56

ASLAN KEİTA...

Haldun Üstünel 4 gündür Fransız Kulübü ve Fildişi'li yıldızla yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Sarı-Kırmızılılar Lyon'un 2 yıl önce Lille'den tam 16 milyon Euro'ya aldığı Kader Keita'yı 7 milyon Euro'ya 3 yıllığına renklerine bağladı.

YÖNETİM, OPERASYONU YİNE ÇOK GİZLİ BİR ŞEKİLDE YÜRÜTTÜ


Transfer çalışmalarını çok gizli bir şekilde sürdüren Galatasaray en sonunda bombayı patlattı... Sarı-Kırmızılı yönetim Lyon'un kanat oyuncusu Abdul Kader Keita'yı 3 yıllığına renklerine bağladı. 4 gündür Fransa'da bulunan yönetici Haldun Üstünel, Lyon ve Fildişi'li yıldızla anlaşma sağladı. Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Keita hayırlı olsun" denildi.

LYON'LA KIRAN KIRANA PAZARLIKLAR YAPILDI


Baros, Kewell ve Rijkaard'ın Türkiye'ye gelişinde başrol oynayan Haldun Üstünel uzun süren görüşmeler sonrasında Kader Keita'yı da Galatasaray'a kazandırdı. İlk pazarlıklarda 2 yıl önce Lille'den 16 milyon Euro'ya aldığı 27 yaşındaki yıldız için 12 milyon Euro isteyen Lyon yönetimi, Üstünel'in çabalarıyla 7 milyon Euro'ya "evet" dedi.

ÜSTÜNEL: ÇOK MUTLUYUZ DEVAMI DA GELECEK!


Teknik direktör Claude Puel'le yıldızı barışmayan Keita'ın Galatasaray'ın teklifini hemen kabul ettiği ve yıllık 2.2 milyon eurodan 3 yıllık imza attığı öğrenildi. Haldun Üstünel, 2 yıldır izledikleri ve Rijkaard'ın ısrarla istediği Keita'yı transfer ettikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, "Keita hafta başında imza atacak. Galatasaray'a yakışan futbolcuları almaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

RIJKAARD KAMPTAN ÇOK MEMNUN


Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Galatasaray'da Rijkaard, futbolcuların performansından çok memnun. Cimbom, çalışmalarını dün de sürdürdü. Antrenmana sakatlıktan yeni çıkan Emre Aşık ve Linderoth da katıldı.

TÜRKİYE'YE GİDİYORUM


Adı uzun bir süredir Galatasaray ile anılan Lucas Neill, Sarı-Kırmızılılar'la kesin olarak anlaştığını açıkladı. İngiliz basınına konuşan Avustralyalı stoper, "İstanbul'da 20 milyon fanatik taraftar beni bekliyor. Kariyerim için yeni bir heyecan, yeni bir başarı olacak" dedi. Fakat alınan bilgilere göre Galatasaray yönetimi Neill'in ismini hedef şaşırtmak için kullanıyor.

MENSAH İŞİ YATTI


Fransa'da Lyon formasını giyen Mensah'ın kulübünde kalacağı açıklandı. Fransız basını bir süre önce Galatasaray'ın Ganalı stoperi transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu iddia etmişti.

RONALDO SERDAR!


Barcelona'da görev yaparken Lionel Messi'yi dünya futboluna kazardıran Rijkaard, Galatasaray'da da iş başında... Hollandalı hoca, Kleve ile oynanan ilk hazırlık maçında birçok genç yıldıza görev verirken, aralarında en fazla dikkat çeken isim Serdar Eylik oldu. Sol kanatta görev yapan Serdar, attığı Ronaldo'vari çalımlar ve ortalarıyla geleceğin büyük yıldızı olabileceğini gösterdi.
Yürüyerek adam geçen futbolcu!

YÜRÜYEREK ADAM GEÇEN FUTBOLCU!


6 Ağustos 1981 doğumlu Abdul Kader Keita, 2005'te Lille formasıyla adını duyurdu. Yürüyerek adam geçme özelliği, müthiş sürati ve asistleriyle herkesin dikkatini çeken Keita, 2 yıldır Lyon formasını giyiyor. Yıldız futbolcu, Fildişi formasıyla da 46 maçta 9 gol kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:30

İLGİLİ HABERLER