Spor
  • 2.11.2005 02:46

GALATASARAY HAKEMLERE YÜKLENME KARARI ALDI!..

‘Hakemler Fenerbahçe’nin kazanması, bizim de kaybetmemiz için ellerinden geleni yapıyor. Artık yeter. Bundan sonra hakkımızı kimseye yedirmeyeceğiz. Entrika çevirenler G.Saray’ın büyüklüğü altında ezilecektir.’

G.SARAY’da, Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) öfke bitmek bilmiyor. Başkan Özhan Canaydın’ın geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamaların ardından bu kez Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Yelkencioğlu, MHK’ye yönelik suçlamalarda bulundu, ‘Hakemler Fenerbahçe’nin kazanması Galatasaray’ın da kaybetmesi için ellerinden geleni yapıyor’ dedi. Açıklamasında, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin son yaptığı lig maçlarından örnekler veren Yelkencioğlu, şöyle konuştu: ‘Tam iki yıldır Galatasaray üzerine oynanan oyunlar, aynı şekilde devam etmektedir. Hakemler Fenerbahçe’nin kazanması, Galatasaray’ın da kaybetmesi için ellerinden geleni yapıyor.

Komik kararlar

Her hafta ‘Hakem de insandır, hata yapabilir’ diyoruz, iyi niyetle hataların bitmesini bekliyoruz. Ama beklentimizin tam tersine, maçlarımızdaki hakem hataları artarak devam ediyor. Buna karşın Fenerbahçe lehine verilen kararlar artık komik hale geldi. Bir tarafta Alex’in kendini yere atmasına penaltı kararı verilirken, diğer tarafta Hakan ve Necati’nin yaka paça, kavga eder gibi ceza sahası içinde düşürülmesine, bırakın penaltıyı ihtar bile verilmedi. Bu sahneleri televizyonlardan herkes tespit etti ama nedense hakemler göremedi veya bilerek görmedi. Hakem hatalarının her hafta Fenerbahçe’nin lehine, bizim ise aleyhimize olması insanı isyan ettiriyor. Artık yeter. Bu olanları biri bize açıklasın. Bu olanlar nedir?

Zarar vermeyin

Galatasaray’a zarar vermek Türk futboluna zarar vermektir
. Bakın son 10 seneye... Türk futbolu bir yerlere geldiyse Galatasaray sayesinde gelmiştir. Avrupa Türkiye’den ‘UEFA ve Süper Kupa’yı kazanan takımın ülkesi’ diye bahsetmiştir. Dünya üçüncüsü olduğumuzda milli takımda 11 Galatasaraylı futbolcu vardı. Galatasaray’ın önünü kesmek için çeşitli entrikalar çevirenler, gün gelecek Galatasaray’ın büyüklüğü altında ezilecektir. Bundan sonra hakkımızı kimseye yedirmeyeceğiz. Artık Galatasaray susmayacak.’

Bu arada, Futbol Federasyonu yöneticilerinin hakem hataları ile ilgili bir basın toplantısı düzenlemeyi planlayan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın’a, ‘Ortam çok gergin. Toplantı yapmamanızı rica ediyoruz’ dediği belirtildi.

İyileşen Orhan takımla çalıştı

G.Saray, Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdürürken, belindeki sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Orhan Ak, takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakatlığı süren oyunculardan Ümit, Sabri ve Cihan ise takımdan ayrı hafif bir çalışma yaptı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:45

İLGİLİ HABERLER