Spor
  • 7.7.2005 02:55

GALATASARAY İKİ YABANCIYLA NİHAYET ANLAŞTI

Yabancı transferinde sessiz kalan sarı kırmızılılar, Anderlecht'in de gündeminde yer alan ve Gerets'in bizzat görüştüğü Feyenoordlu sol açık Bart Goor ile her konuda anlaşma sağladı. Sırp Sasha Ilic'le de söz kesildi.

YABANCI transferinde bugüne kadar el attığı hiçbir futbolcuyla anlaşma sağlayamayan Galatasaray, dış transferde Feyenoord'un sol kanat oyuncusu Bart Goor ile her konuda anlaşma sağladı. Israrla sol kanada ve orta sahaya 10 numara isteyen teknik direktör Eric Gerets, Anderlecht'in de talip olduğu 32 yaşındaki oyuncuyla bizzat görüşüp, Galatasaray gelmesi konusunda ikna etti. Anderlecht'in teklif ettiği paranın 280 bin Euro altında bir öneri götüren Gerets'in Hollandalı yöneticilerden olumlu yanıt aldığı belirtildi.

Sıra Ilic'te

Goor'
ın transferini bitirme aşamasına getiren teknik patron, son söz için topu da yönetime attı. Bu gelişmenin ardından harekete geçen sarı kırmızılı yönetimin, Feyenoordlu yöneticilerle masaya oturduğu ve prensipte ön anlaşma sağladığı bildirildi. Belçikalı oyuncunun, 1 hafta içinde Hollanda kampına katılacağı ifade edildi. Öte yandan 10 numara arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, bu konuda da önemli bir adım atarak, S.Karadağ'ın güçlü takımı Partizan'ın 28 yaşındaki kaptanı Sasha Ilic'le her konuda anlaşmaya vardı.

Tulun anlaşmaya vardı

Eric Gerets
'in alınması için verdiği rapor doğrultusunda dün Belgrad'a giden Sportif Direktör Bülent Tulun, öğlen saatlerinde Ilic ve menajeri ile bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından tarafların anlaşmaya vardığı belirtildi. Orta sahada ileriye dönük oynayan Sasha Ilic'in sarı kırmızılı takımda oynamak istediğini, bonservisinde de bir problemin yaşanmayacağını söylediği öğrenildi. Sırp futbolcunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek Galatasaray'la sözleşme imzalaması bekleniyor.


KİM KİMDİR


ADI: Bart

SOYADI: Goor

D.Tarihi: 04-09-1973

Mevkii: Orta saha

Ülke: Belçika

Oynadığı Takımlar: Verbroedering Geel, Genk, Anderlecht, Hertha Berlin, Feyenoord
 

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:30

İLGİLİ HABERLER