Spor
  • 4.9.2004 00:11

GALATASARAY, NATIONAL BÜKREŞ'İ GENÇLERİYLE DEVİRDİ...

İSTANBUL  - Galatasaray, Romanya'nın National Bükreş takımıyla yaptığı özel maçı 2-1 kazandı. Yedek ağırlıklı ve PAF Takımı destekli bir kadroyla mücadele eden Sarı-kırmızılı ekibin golleri, Necati ve Özgürcan'dan geldi.
Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, maç sonrası yaptığı açıklamada, National Bükreş maçında kadroda yer verdiği gençlerin performansından memnun olduğunu belirterek, "Çok iyi bir hafta geçirdik ve iyi çalıştık. National Bükreş maçında da iyi oynadık. Bu maçta çok sayıda genç futbolcuya yer verdim. Onları kazanmamız iyi oldu. Bazı gençlerimiz bu gece çok güzel rüya görecek. Taraftarlarımız da Galatasaray'ın çok iyi gençlere sahip olduğunu gördü'' diye konuştu.
Milli takımlarda bulunan oyunculardan yoksun çalışmalarından dolayı üzgün olduğunu ifade eden Hagi, ''Samsunspor maçını düşünüyorum. Onlarla en son 2-3 gün birlikte çalışabileceğiz. Ama kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Futbolcularımın hepsinden memnunum. Gençlere de zaman tanımamız lazım. Onları yetiştirmeliyiz. Çok çalışsınlar ve sabretsinler'' dedi. Rumen teknik adam, milli takımlarda sakatlanan Ergün ve Sabri'nin durumlarının fazla önemli olduğunu sanmadığını belirterek, bu 2 futbolcunun oynamasa da yerlerinin doldurulabileceklerini gördüklerini belirtti.
Golcü futbolcu Necati ise, genç oyuncuların bu akşam müthiş bir performans sergilediğini belirterek, ''Galatasaray'ın geleceğinin emin ellerde olduğu bu akşam görüldü'' dedi.
Bu arada Teknik Direktör Gheorghe Hagi, maç sonrası futbolculara 2 gün izin verdi. Sarı-kırmızılı ekip, 6 Eylül Pazartesi günü toplanarak, Samsunspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:52

İLGİLİ HABERLER