Spor
  • 4.9.2004 00:31

ÜMİT MİLLİLER ÜZÜLDÜ!..

ERSEN KÜÇÜK
RİZE  - Ümit Milli Futbol Takımı, 2006 Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası grup elemeleri ilk maçında, Gürcistan ile golsüz berabere kaldı. Türkiye'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maç sonunda Gürcistan ekibi bir puana sevinirken, Ümit Milliler büyük üzüntü yaşadı.
Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Raşit Çetiner, maç sonrası yaptığı açıklamada, baştan sona üstün bir futbol oynadıklarını belirterek, "İyi oynadık. Baştan sona üstün olan bizdik. Elimize geçen fırsatları değerlendiremedik. Semih gününde değildi. Maç oynanaması nedeniyle pozisyonlarda hata yaptı. Gürcistan takımı ise oynamak yerine oynatmamayı tercih etti. Hakem ise iyi değildi" dedi.
Gürcistan Teknik Direktörü Gocha Tkebuchava ise, bir puana sevindiklerini belirterek, "Bir puan bize yetti. Seyircisiz oynamamız da bizim için avantajdı. Bir puanla dönüyoruz, mutluyuz. Yolumuza devam edeceğiz. Şanslıydık, gün bizim günümüzdü. İyi oynadık. Türk takımı da iyi oynadı. Ancak bir puan aldığımız için memnunum" diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:52

İLGİLİ HABERLER