Spor
  • 1.4.2012 00:27

Galatasaray'da play-off isyanı!..

Dürüst, Play-off'un piyangodan çıktığını belirterek, "Mecburen oynayacağız" dedi.
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Spor Toto Süper Lig'de Orduspor'u 2-0 yendikleri karşılaşmada, rakiplerine hiç pozisyon vermediklerini belirterek, ''2-0 gibi net bir skorla galip geldik'' dedi.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Dürüst, play-off'lar öncesi sahalarında oynadıkları son karşılaşmayı kazandıklarını dile getirerek, ''Artık bir maçımız kaldı. Bu sistemde play-off'a gitmek için onu de geçmemiz lazım. Amacımız o maçı da geçerek, daha sonra play-off denen olayın içine girmek. Ama bizi şaşırtan bir olay, Türkiye'de bir şey yok. O zaman play-off'u neden oynadık. Tabii bunu kendimize soruyoruz, ama kurallar neyse ona uyacağız. Orduspor güçlü bir takım, diri bir takım. Ama oyuncularımız 90 dakika hiç pozisyon vermediler. 2-0 gibi net bir skorla galip geldik'' diye konuştu.

''Bizi şaşırtan bir olay, Türkiye'de bir şey yok. O zaman play-off'u neden oynadık'' şeklindeki sözleriyle neyi anlatmak istediğinin sorulması üzerine, Dürüst, ''Türkiye'de bir play-off oynuyoruz. Bir olaydan dolayı bu play-off kararı alındı, ancak şu anda hayat devam ediyor. Yani bu kuradan çıkan bir play-off gibi oldu. Ama oynayacağız'' ifadelerini kullandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın futbolda şike iddialarına ilişkin olarak eski İngiltere başbakanlarından Margaret Thatcher'in döneminde yaptığı uygulamayı örnek göstermesi ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in de bu yönde görüş belirttiğinin sorulması üzerine, Ali Dürüst, şunları kaydetti:
''Karar federasyonda. Alınan kararın sonuçlarının ne olduğunu artık herkes biliyor. Bunu ortaya koymaya gerek yok. Dolayısıyla artık o karara bakacağız. O kararın sonucuna göre de biz karar vereceğiz. Biz kuralların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. O kurallara göre hareket edeceğiz.''

Dürüst, sarı-kırmızılı taraftarların maçlara olan ilgisinden memnun olduklarını da dile getirdi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:11

İLGİLİ HABERLER