Spor
  • 1.4.2012 00:22

Sivasspor fırsat tepti...

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını kaydetti. Maçın zor olacağını bildiklerini söyleyen Çalımbay, "Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maçın zor olacağını biliyorduk. Buradan alacağımız bir galibiyetle sekizin içinde olmayı garantileyecektik. İlk yarı ortada bir maçtı. Golü yedikten sonra istediğimiz şeyleri maalesef yapamadık. Mücadele olarak iyiydik ama girdiğimiz pozisyonları inanılmaz şekilde kaçırdık. Bu maçı kaybetmemiz gerçekten çok üzücü" dedi.
Ligin son haftasında Samsunspor'u yenerek play-off'a kalmak istediklerini dile getiren Çalımbay, "Ligin sonuna geliyoruz, son maçımıza gidiyoruz. Play-off'a gitmek istiyorsak Samsun maçını çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor" diye konuştu.
Sivassporlu oyuncu Uğur Kavuk, basit gol yediklerini söyleyerek, "Bildiğiniz gibi son haftalara yaklaşıyoruz. Bugün garantilemek istiyorduk ama başaramadık. İyi mücadele ettik. Basit bir gol yedik. Sonra çevirmeye çalıştık. Bize inanmaya devam etsinler. Son hafta bu işi bitireceğiz" açıklamasında bulundu.
Sivassporlu futbolcu Murat Akça ise, play-off'a kalabilmenin kendi ellerinde olduğunu vurgulayarak, "Maç için iyi konsantre olduk. Maçı kazanabilecek pozisyonları da yakaladık. Öne geçmek için fırsatlar vardı fakat değerlendiremedik. Dikkatsizlikten bir gol yedik. Bu hafta kazanıp play-off'u garantilemek istiyorduk. Umarım son hafta kazanıp play-offlara kalırız. Yine her şey bizim elimizde" ifadelerini kullandı.
Bir diğer Sivassporlu futbolcu Faty ise, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Üzgünüz. Yapmamız gereken son maçımıza iyi konsantre olmak. Çünkü o maç Sivasspor için çok önemli bir maç" diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Zafer Turan, galip geldiklerinden dolayı mutlu olduklarını aktararak, "Hem Sivasspor adına hem de bizim adımıza çok önemli bir karşılaşmaydı. Her iki takım da ilk sekize girmek için mücadele ediyor. Bizim buradan galibiyet dışında bir düşüncemiz yoktu açıkçası. O yüzden daha yürekli oynadık. Bizim oynamamız gerekiyordu oyunu. Sonuçta golü bulduktan sonra da oyun istediğimiz şekilde gelişmeye başladı. Bunun dışında çok pozisyonlar bulduk. Kazandığımız için mutluyuz ama sonuçta burada bitmedi. Bütün enerjimizi son hafta oynayacağımız maça odaklamamız gerekiyor" yorumunda bulundu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Webo, haklı bir galibiyet aldıklarını kaydederek, "Buraya gelirken galibiyetten başka şansımız yoktu. O yüzden onun baskısıyla buraya hazırlandık. İlk yarıda bu heyecan hissedildi. İkinci yarıda golü bulunca rahatladık. Güzel mücadele ettik ve maçtan haklı galibiyet ile ayrıldığımızı düşünüyorum" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu Ekrem Ekşioğlu, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Çok zorlu bir mücadeleyi geride bıraktık. Play-off için yenmemiz gerekiyordu. Burada iyi bir mücadele gösterdik. Önümüzdeki hafta Gençlerbirliği maçı bizim açımızdan çok önem arz ediyor. Yıllardır süregelen Avrupa'ya gitme hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda gidiyoruz" şeklinde konuştu. 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:10

İLGİLİ HABERLER