Spor
  • 1.4.2012 00:17

Şota: Temposuz bir maç oldu

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, maça çok temposuz başladıklarını belirterek, "Son üç günde antrenmanlarda rahatlık gördüm. 2-0'dan sonra beraberliği yakaladık. Hem İstanbul Belediye, hem Karabük maçında da aynı senaryo oldu. Pozisyon yakaladık ama atamadık. Sonra gol yedik" dedi.
Maçın ikinci yarısında her şeyin değiştiğini anlatan Şota, "Soyunma odasında birkaç kelime kullandım. Burada seyirci geliyor, maçı seyrediyor. Kendi takımını şansı az olsa dahi takımını izlemeye geliyor. Mücadele görmek istiyor. Profesyonel oyuncu parası için koşuyor, aynısını da seyirci için yapmalı. Bu kulübün ismi ve seyircisi var. 2-0'dan dönüş oldu ama yeterli olmadı. Tempo ve oynama kalitesi umut vermedi" diye konuştu.
Transfer söylentilerine ise Şota, "Transferler arıyoruz ve soruyoruz. Her gün değil ama haftada bir gün gidip seyrediliyor. Her takım seneye hazırlıklarını yapıyor. Biz de hazırlanıyoruz" cevabını verdi.
İvesa'nın dışarı atmak istediği topu alarak kaleye yönelen Amrabat'ın olayını değerlendiren Şota, "Nordin topu görmedim dedi. Kaleci topu direk ayağına attı. Oyuncu kramp geçirdi. Sakatlanmadı. İyi ki pozisyon gol olmadı ama kramp geçirdi. Kaleci net bir şekilde topu Amrabat'ın ayağına attı" diye konuştu.
Kaysersporlu futbolcu Zurab Khizanishvili, ilk yarıya kötü başladıklarını ifade ederek, "İkinci yarıya doğru motivasyonumuz daha iyiydi. Tabi ki bu iş kolay olmadı. Gol attık ve oyunu toparlamaya çalıştık. Kolay olmadı. İkinci golü bulmak zor oldu. Eskişehirspor katı defans yaptı. Her zaman son maçları taraftarımızın önündeki maçların iyi bitmesi gerekiyor. Ama bir puanla bitirdik" şeklinde konuştu.
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, son saniyelerde bireysel hatadan gol yediklerini anlatarak, "Oyuncuların 10 kişi kaldıktan sonraki mücadelesi iyiydi. İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Oyunu istediğimiz kontrolde tuttuk. Önümüzdeki haftalarda istediğimiz sonuçları alarak, Türkiye Kupası'nı almak istiyoruz" açıklamasında bulundu.
Eskişehirsporlu Burhan Eşer, maça iyi başladıklarını vurgulayarak, "İlk yarı istediğimiz oyunu yansıttık. 2-0'dan sonra rehavete kapıldık. İyi mücadele verdiğimizi düşünüyoruz. Beraberlik golü bizi üzdü. Bazı pozisyonlarda hakem bizim istemediğimiz düdükleri çaldı" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:11

İLGİLİ HABERLER