Spor
  • 27.7.2007 06:25

GALATASARAY'DA SULAR DURULMUYOR: ŞİMDİ DE ARDA VE HASAN ŞAŞ TOPUN AĞZINDA!..

Kulüp tarihinin en büyük operasyonunu yapan Sarı Kırmızılılar'da şimdi de topun ağzında prens Arda ile Hasan Şaş'ın olduğu bildirildi.

KIYIM SÜRÜYOR
G.SARAY'da yaprak dökümü devam ediyor. Kadroda tarihinin en büyük operasyonunu yapan ve Necati, Hasan Kabze, Orhan ve Cihan'dan sonra dün de Emre Aşık ile Mehmet Güven'in bileti kesildi. Sezon başında da Mondragon, İliç, İnamoto ve Ergün ile de yollarını ayıran Sarı Kırmızılılar'da şimdi sıranın Arda ve Hasan Şaş'ta olduğu bildirildi.

ASLARI KORKU SARDI
OPERASYONDAN nasibini alan son iki isim Emre Aşık ve Mehmet Güven'den kendilerine kulüp bulmaları istenirken, teknik direktör Feldkamp, Mehmet Güven'in kiralık verilmesini istediği öğrenildi. Her gün bir kaç kişinin kellesinin gitmesi üzerine gözler Arda ile Hasan Şaş'a çevrildi. Bu iki futbolcunun gönderilme korkusu yaşadığı ileri sürüldü.

YANLIŞ YAPILIYOR
FELDKAMP'ın gelişiyle sözleşmesi uzatılmayan Ergün Penbe, Galatasaray'daki operasyonları endişeyle izlediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, 'Bu arkadaşların gönderilmesini doğru bulmuyorum. Hatalı kararlar veriliyor. Galatasaray inşallah bu kararından dolayı pişmanlık duymaz' diyerek arkadaşlarına destek verdi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:10

İLGİLİ HABERLER