Spor
  • 27.7.2007 06:30

TRABZONSPOR'UN 'ORHAN AK' BİLMECESİ!..

Trabzonspor yöneticilerinin 'Galatasaray'ın gözden çıkardıklarıyla işimiz olmaz' demesine rağmen teknik direktör Ziya Doğan'ın Orhan Ak'ı istediği bildirildi. Bordo Mavililer, Galati maçına kilitlendi.

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Orhan Ak'ı istediği bildirildi. Önceki gün Bordo Mavili yöneticilerin, 'Galatasaray'ın gözden çıkardıklarıyla işimiz olmaz' açıklamasına rağmen sol kanada oyuncu arayan Ziya Doğan'ın, 'Orhan Ak işimize yarar' dediği bildirildi.

SON ENGEL DE AŞILACAK
GALATİ ile yarın oynayacakları rövanş maçına kilitlenen Bordo Mavililer'in başkan yardımcısı Aydın Pişiren, UEFA yolundaki son engeli de geçmek istediklerini belirterek, taraftarlara çağrıda bulundu. Pişiren, 'Trabzon'a yakışan turu getireceğiz' dedi.

Trabzonspor hız kesmiyor
Galati maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, hız kesmiyor. Bordo Mavililer, mutlaka UEFA'ya gideceklerini belirtirken 3 maç ceza alan Yattara için de tahkime başvurulacak. Bu arada Rumen rakip Galati de bugün gelecek ve akşam da Avni Aker'de idmana çıkacak.


Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:10

İLGİLİ HABERLER