Spor
  • 15.8.2019 23:37

Galatasaray'ın gündemindeki isimden kötü haber

Galatasaray transferde durdurak bilmiyor. Son olarak Steven Nzonzi'yi kadrosuna katarak taraftarını mutlu eden Sarı-Kırmızılı kurmayların sıradaki hedefi bir türlü sonuçlanmayan Radamel Falcao'ya Galatasaray formasını giydirmek. Birçok isimle de temas halinde bulunan Sarı-Kırmızılı yöneticilerin kadroya katmak istediği bir isimden kötü haber geldi. İşte detaylar....

Spor Toto Süper Lig'de perde yarın oynanacak olan Yukatel Denizlispor-Galatasaray maçıyla açılıyor.

Ligin başlamasına az bir süre kala Süper Lig ekiplere transferde gaza basarken Galatasaray Nzonzi bombasını patlatmıştı.

Orta saha pozisyonunda görev alan Steven Nzonzi'yi Roma'dan kiralık olarak kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, bu transferde mutlu sona ulaşarak taraftarlarını sevindirmişti.

Öte yandan Falcao transferine kilitlenmiş olan Sarı-Kırmızılılar'a, farklı bir isim için kötü haber geldi.

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Joao Mario, La Liga ekiplerinden Sevilla yolunda.

Daha önce İtalyan gazeteci Claudia Garcia sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Joao Mario Galatasaray'ın teklifini kabul etti. Oyuncu Türkiye'ye gidebilir." ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz sezon Inter forması giyen Joao Mario, teknik direktör Conte'nin kadroda düşünmediği isimler arasında yer alıyordu ancak Portekizli oyuncu ile bir çok Avrupa kulübünün ilgilendiği biliniyordu.

Şimdi ise İtalyan basınında yer alan habere göre Inter'in Portekizli orta saha oyuncusu Joao Mario, Sevilla'ya kiralık olarak gitmeye hazırlanıyor.

Oyuncunun kiralama bedeli 4 milyon euro olması beklenirken, 16 milyon euro da satın alma opsiyonunun olacağı bildirildi.

26 yaşındaki Portekizli orta saha Joao Mario, geçtiğimiz sezon Inter forması ile 22 maça çıktı 1 gol ve 3 asist ile oynadı.

JOAO MARIO ile ilgili görsel sonucu

JOAO MARIO KİMDİR? 
Sporting Lizbon altyapısında yetişen Mario'ya Monaco, Leipzig ve Leverkusen gibi takımların talip olduğu iddia edildi.

2016 yılında Inter'in 40 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Joao Mario, 2017-18 sezonun devre arasında West Ham United'a kiralandı.

Premier Lig'de oynadığı 13 maçta 2 gol 1 asist yapan Mario, geçen sezon başında tekrar Inter'e dönmüştü..

Güncellenme Tarihi : 15.8.2019 23:42

İLGİLİ HABERLER