Yaşam
  • 11.3.2024 14:07

Galler Prensesi Kate Middleton öldü mü ? İngiltere'de komplo teorileri havada uçuşuyor

İngiliz kraliyet ailesinin gözde gelini Galler Prensesi Kate Middleton, geçirdiği gizemli ameliyatın ardından neredeyse iki aydır sessizliğe gömülmüştü. Hakkında akıl almaz ama yine de bazılarının gerçek olma ihtimali yüksek iddialar ortaya atılmasına rağmen de hiç sesini çıkarmadı.
Kocası Prens William, katıldığı birkaç etkinlikte Kate'e yönelik sorulara "Her şey yolunda, iyileşiyor" diye yanıt verse de Buckingham ve Kensington bu konudaki sessizliğini hala koruyor.

Kate ameliyattan sonra ilk mesajını gönderdi...  Artık hayatta olmadığı bile söyleniyordu: Gölgelerin arasından çıktı...



O FOTOĞRAF ORTALIĞI DAHA DA HAREKETLENDİRDİ
Durum böyle olunca da Kate hakkındaki iddialar kelimenin tam anlamıyla yeryüzünden uzaya kadar uzadı. Geçtiğimiz hafta içinde Kate'in, annesi Carole Middleton ile birlikte bir otomobilde çekilen fotoğrafı yayınlandı.

İngiliz basını değil Amerikalı paparazzi tarafından çekilen bu fotoğraf da halkı sakinleştirmek yerine yeni iddiaların ortada dolaşmasına neden oldu.

O fotoğrafta annesi Carole Middletonn gayet net bir şekilde görünüyordu. Ama Kate olduğu iddia edilen ve yolcu koltuğunda oturan genç kadının Kate olduğuna kimse inanmadı.

Güneş gözlükleri nedeniyle yüzü tam olarak görünmüyordu. Üstelik çok uzaktan çekilen o karede de Kate olduğu ileri sürülen genç kadının yüzü Galler Prensesi'nin alışıldık yüz çizgilerini taşımıyordu. Özetle o karedeki kadının yüzü daha dolgundu.

Bazıları o koltukta oturan genç kadının Kate olmadığını ileri sürdü. Bazıları da Prenses'in geçirdiği ameliyat ve sonrasında gördüğü tedavi nedeniyle ödem tuttuğunu ileri sürdü. Hatta Kate'in Crohn hastalığı nedeniyle ciddi bir bağırsak operasyonu geçirdiği, bunun ardından da kortizon tedavisi gördüğü iddiaları bir kez daha alevlendi.

Kraliyet meraklıları William'ın onu sevgilisi Rose Hanbury için terk ettiğinden şüphelenirken, diğerleri Kate'in öldüğüne ve sarayın bu haberi duyurmak için doğru anı beklediğine inanıyor.

Anestezi altında, bir kuleye hapsedilmiş ya da ölü: İşte Kate Middleton'ın durumuna ilişkin komplo teorileri

Prens William, vaftiz babasının anma törenine katılımını 'kişisel' nedenlerden dolayı iptal etti ve kraliyet hayranları, eşi Galler Prensesi'nin başına gerçekten kötü bir şey geldiğine inanıyor; İspanyol medyası onun komada olduğunu bildirirken, ABD medyası William'ın onu başka bir kadın için terk ettiğini bildirdi

17 Ocak'ta Kensington Sarayı, Galler Prensesi Kate Middleton'un karın ameliyatı geçirdiği, iki hafta hastanede kalacağı ve ancak Mart ayı sonunda kamu görevlerine döneceği haberiyle herkesi şaşırttı.

O zamandan bu yana 42 gün geçti, kimse Kate'i görmedi veya ondan haber alamadı. Saray işleri her zamanki gibi yürütmeye çalışırken ve ara sıra onun durumunda iyileşme olduğunu bildirirken, İspanyol bir gazeteci Middleton'un şu anda komada olduğuna inanıyor.

 

Madiha adında biri, "Kate Middleton'un nerede olduğuna dair komplo teorilerini derinlemesine araştırdım ve beni oradan hemen çıkaracak birine ihtiyacım var. Burası çılgınca" diye tweet attı. Şu anda tweet en az 8,3 milyon kez görüntülendi ve Kate'in durumuyla ilgili yüzlerce yorum ve spekülasyon yapıldı.

Fortyacremule, "Keşke nihayet kamuoyunun önüne çıktığına dair raporlar gelene kadar kaybolduğunu bilmeseydim" diye tweet attı. "Bu, hâlâ yayınlanmakta olan ve her seferinde yeni bir bölümü çıkan iyi bir TV dizisine bağımlı olmak gibi. Tüm bilgileri şimdi istiyorum."

קייט מידלטון

Bir kuleye mi kilitlendiniz? Kate Middleton

Başka bir kullanıcı olan Emma B, söylentileri birkaç adım daha ileri götürmeye karar verdi ve yarı şaka yarı ciddi bir şekilde yanıt verdi. "Anladığım kadarıyla William sarhoş ve bayılmış, şimdi de komada. Estetik ameliyatı geçirdi ve boşanma belgelerini imzalamadığı için şimdi bir kuleye kilitlendi. Sanırım çok şey kaçırdım ama bu benim fikrim. teorisi."

Başka bir takipçi ise "Ben de spekülasyonlara kapıldım" diye tweet attı. "Her ne ise, muhtemelen çok hastadır. William'ın Sandhurst geçit töreni gibi çok önemli bir olayı kaçırmış olması çok şey anlatıyor."

iyi ki varsın

Prens William

Dr. Una McIlvenna şunları ekledi: "Endişelendirici olan sadece kamuoyunun gözünden yokluğu değil, aynı zamanda ne ebeveynlerinin ne de çocuklarının bir kez bile görülmemesi."

Kamuoyunda görülen ve pek de endişeli görünmeyen birinin, denizde canlı beyaz bir mayoyla eğlenirken ve etrafındaki herkese neşeli gülümsemeler sergilerken fotoğraflanan Kate'in kız kardeşi Pippa Middleton olduğunu belirtmekte fayda var.

Salı günü Prens William, vaftiz babası Yunanistan Kralı II. Konstantin'in anma törenine katılımını, başlamadan kısa bir süre önce beklenmedik bir şekilde iptal etti. William'ın gelmeyeceği bildirildikten birkaç dakika sonra Kensington Sarayı'ndan Middleton'ın durumunun iyileşmeye devam ettiğini belirten başka bir mesaj geldi.

Prensesin aksine, ameliyatına yakın bir zamanda kanser teşhisi konan Kral Charles, o günden bu yana birçok kez kamuoyunun önünde görüldü ve hatta vatandaşlara bir mesaj bile verdi. Middleton en son geçen Aralık ayında, kocası ve üç çocukları George, Charlotte ve Louis ile birlikte Noel'de kiliseye yürürken görülmüştü.

Sosyal medya bu fotoğrafı konuşuyor: Dünyanın diline düşen hata
Galler Prensesi Kate Middleton’ın fotoğrafı ajanslar tarafından ‘manipülasyon’ gerekçesiyle geri çekildi.

İngiltere Kralı III. Charles'ın oğlu Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayında karın ameliyatı geçirmişti. Dün Kate Middleton'ın iki ay sonra ameliyat sonrası ilk fotoğrafı basına servis edildi.

Ancak fotoğrafın basına servis edilmesiyle büyük bir skandal da patladı.

İngiltere'de anneler günü için Kensington Sarayı'ndan servis edilen Galler Prensesi Kate Middleton ve çocuklarının yer aldığı fotoğraf, üzerinde oynandığı gerekçesiyle uluslararası haber ajansları tarafından yayından kaldırıldı.

BİR ŞEYLER SAKLANIYOR KUŞKUSU 

AFP fotoğrafı abonelerine servis ettiği sistemden kaldırılsa da kopyası internete yayılmaya başladı.

Fotoğrafı inceleyen uzmanlar bir çok noktada düzenleme izleri buldu. 

Fotoğrafı tahtın varisi ve Kate'in eşi Prens William'ın çektiği bilgisi de gönderilerde paylaşıldı.

Güncellenme Tarihi : 11.3.2024 14:23

İLGİLİ HABERLER