Yaşam
  • 7.7.2006 06:13

GAMZE ÖZÇELİK VE AİLESİNİN TAHLİYE TEPKİSİ

Gökhan Demirkol'un kefaletle tahliye edilmesine Gamze Özçelik ve ailesi isyan ederek, "Mahkemenin bu kararı vicdanları sızlatmıyor mu" diye sordu.

Gamze Özçelik'e tecavüz edip, cep telefonuyla çektiği görüntüleri internette yaymakla suçlanan Gökhan Demirkol'un kefaletle serbest bırakılması, Özçelik ailesinin tepkisini çekti. Dokuz aydır tutuklu yargılanan Demirkol'un Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi kararıyla 10 bin YTL kefaletle serbest bırakılmasına çok üzüldüklerini söyleyen aile, yaptıkları açıklamada şunları söyledi:

ADALETE GÜVENİYORUZ

"Bu kamuya mal olmuş bir dava. Böyle bir davanın 10 bin YTL gibi komik bir rakam karşılığı kefaletle geçici de olsa tahliye olması, vicdanları sızlatmıyor mu? Bu ileride gençlere kötü bir örnek teşkil edebilir. Böyle bir suçun cezasını insanlar sekiz ay olarak algılayabilirler.Ayrıca Gökhan Demirkol saplantıları olan bir insan. Şu anda Gamze Özçelik yeni bir dizi çalışmasıyla hayatını yeniden düzenlerken Gökhan Demirkol'un İstanbul'a dönmesi onu tedirgin etmiştir. Yine de Türk adaletine güveniyoruz. Örnek bir kararın eylül ayındaki son duruşmada alınacağına inanıyoruz."

HERKESE HAYIRLI OLSUN

Önceki gün tahliye olduktan sonra İstanbul'a gelen Gökhan Demirkol'un avukatı Ömel Yeşilyurt ise davayla ilgili yaptığı açıklamada, tahliye kararının oy birliği ile alındığını hatırlatarak, "Yargılama devam ediyor. Bu aşamada fazla bir şey söylemenin anlamı yok. Gamze Hanım'a da hayırlı olsun, Gökhan Bey'e de... "demekle yetinmişti.

/Sabah

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:29

İLGİLİ HABERLER