Gündem
  • 4.9.2006 00:01

GAZİ MAHALLESİ'NDEKİ MOLOTOFLU GÖSTERİYE POLİS MÜDAHALESİ

ÖMER ÖZTÜRK
İSTANBUL  - Gaziosmanpaşa'da, terör örgütü MLKP lehine slogan atıp polis araçlarına molotof kokteyli atan grup ile polis arasında kovalamaca yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 22.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde biraraya gelen yaklaşık 40 kişilik grup, "İsrail'in askeri olmayacağız" şeklinde terör örgütü MLKP lehine slogan attı. Grup, cadde üzerinde topladıkları çöp konteynırları ile pazar tahtalarından yaptıkları barikatları da ateşe verdi. Yaşanan olaylarda 2 polis panzerine de molotof kokteyli atılarak yakılmak istendi.

Meydana gelen olayın ardından çok sayıda polis ekibi Gazi Mahallesi'ne takviye olarak sevk edildi. Polisin göz yaşartıcı gaz bombası kullanarak dağıttığı grup, daha sonra ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştı. Aynı esnada arka sokaklarda göstericiler tekrar toplanarak polise zor anlar yaşattı. Ancak polis olayların daha fazla büyümesine izin vermeyerek olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Öte yandan, olaylar sırasında bir kadının çocuğunu yaşanan arbededen dolayı olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştığı gözlemlendi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:44

İLGİLİ HABERLER