Gündem
  • 4.9.2006 00:01

SON DAKİKA... VAN'DA PATLAMA: 1'İ POLİS 2 KİŞİ ÖLDÜ!..

ŞÜKRÜ AKYÜZ - MEHMET SALİH AKKUŞ
VAN (İHA) - Van'ın Çatak İlçesi'nde bir çay bahçesinde meydana gelen patlamada, 1 polis memuru şehit olurken, 1 vatandaş da hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, patlama Çatak İlçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Çatak Çay Bahçesi'nde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Patlamada yaralanan ve sağlık durumları ağır olanlar ambulanslarla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Selami Duğrul şehit olurken, Nadir Babur isimli vatandaş hayatını kaybetti.

Şehit polis memuru Duğrul ile Babur'un cenazeleri hastane morguna kaldırılırken, diğer yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ifade edildi. Olaydan sonra Van Devlet Hastanesi ile İpekyolu Devlet Hastanesi'nden görevli uzman doktorlar YYÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne yönlendirilerek yaralılara müdahale etmeleri sağlandı.

Olaydan sonra Van Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ve Sağlık İl Müdürü Ahmet Özer de hastaneye gelerek yaralıların sağlık durumuyla ilgili hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:44

İLGİLİ HABERLER