Asayiş
  • 15.6.2013 11:44

Genç hırsızlar böyle görüntülendi

Konya’da gasp ve hırsızlık olaylarına karışan 2 genç yakalandı. Şahısların hırsızlık anları ise, güvenlik kameralarına yansıdı.

İddiaya göre, yaşları 17 olan ve bir çok hırsızlıktan kaydı bulunan M.E.I. ile Y.K., girdikleri çay ocağında ellerine geçirdikleri bıçakla çaycının 10 lirasını gasp etti. Oradan çıkan 2 şüpheli daha sonra bir çilingirci dükkanına girdi. İşyeri sahibinin dışarıda olmasını fırsat bilen şüphelilerden Y.K. masa üzerinde ve çekmecede bulunan 25 lirayı alarak kaçtı. Çilingirci de güvenlik kamerası tarafından hırsızlık yaparken görüntülenen Y.K. sayesinde 2 şüpheli polisler tarafından kısa sürede yakalandı.

OTOMOBİLDEN ÇANTA ÇALARKEN GÖRÜNTÜLENDİLER

Bir başka hırsızlık olayı da Mevlana Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, yol kenarında kısa süreli aracını durduran ve karşı dükkana giren şahsın kapıyı açık bıraktığını gören hırsızlar harekete geçti. Aracın kapısını açan 2 şüpheli 3 bin lira bulunan çantayı aldı. Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şahısların Adana’dan gelen Cemil İ. ile Şefik E. olduğunu belirledi. Konya’da bir akaryakıt istasyonundan da çanta çaldıkları ortaya çıkan şüpheliler Konya’ya tekrar geldiklerinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Cemil i. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:26

İLGİLİ HABERLER