Asayiş
  • 10.6.2006 13:50

GENÇ KIZ DÜĞÜNÜNE 1 GÜN KALA HAYATINI KAYBETTİ...

BİLGİN AVCI
ZONGULDAK  - Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde hafta sonu evlenerek dünya evine girecek olan genç kız, şofbenin kaçak yapması sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

 
Alınan bilgilere göre, Danışmentli köyünde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, dün çeyizi asılan, bugün kınası, yarın da gelin almasıyla evlenecek olan Şerife Koç (26), kız arkadaşlarıyla çeyizini inceledikten sonra duşa girdi. Annesi ve kız kardeşinin evde olduğu sırada banyoya giren Şerife Koç'un çığlıkları üzerine ailesi ve köylüler yardıma koştu. Şofbenin kaçak yapması sonucu elektrik akımına kapılan Şerife Koç, köylüler tarafından hemen toprağa yatırılıp yüzüne ve vücuduna toprak sürüldü. Genç kız bir araçla hastaneye kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti.


Sarıkaya köyünden Ramazan Çelebi ile bir süre önce nişanlanan Şerife Koç ve ailesi, düğün hazırlıkları yaparken hastaneden köye genç kızın cesedi geldi. Genç kızın acı haberini alan tüm köylü Koç'un evine koştu. Bu arada acı haberi alan damat Ramazan Çelebi ve ailesi de hemen köye gitti. Hastanede otopsi yapan Cumhuriyet Savcısı köye giderek evde yaptığı incelemede olayın, şofbenden sızan elektrik kaçağından meydana geldiğini tespit etti.
Gelinin bugün kınasının yapılacağı evinin önünde cenaze töreni düzenlendi. Evden tabutun üzerinde gelinliğiyle çıkartılan Koç, tüm köylüyü yasa boğarken, yakınlarının ve sevenlerinin çığlıkları yürekleri dağladı. Damat Ramazan Çelebi ise cenazede arkadaşlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi. Yapılan duaların ardından Şerife Koç'un cenazesi, gelinliğiyle defnedildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:55

İLGİLİ HABERLER