Gündem
  • 29.11.2008 12:09

"GÖBEĞİNİ KAŞIYAN OY VERİYOR" DİYORLAR AMA!..


İşte Erdoğan'ın konuşması...

Bizler AK Parti ailesi olarak her fırsatta biraraya geliyor, durum değerlendirmesi yapıyor, konuşmaktan diyalogtan asla kaçınmıyor, her fırsatta aynaya bakıp kendi muhasebemizi yapıyoruz. 70 milyon vatandaşımızın sorumluluğu bizim omuzlarımızdadır.

Her karış ülke toprağının mesuliyeti bizim üzerimizde. bu yük ne kadar ağır olursa olsun bugüne kadar şerefle taşıdık bundan sonra da aynı hassasiyetle taşıyacağız. Bu milet bizlere bir emanet verdi. Bu enmanetin anlamını biran olsun aklımızdan çıkarmıyoruz. emanetin asıl sahibi asil millet.

Bizim makam-mevki takıntımız yok. biz milletin gözüne girebilmiş, gönlünde yer bulabilmiş olmakla, milletimizin hayır duasını almakla mutlu oluyorz. Bizler Türk milleti adına görev yapıyoruz. Bizler emanetçiyiz. Emanetin gerçek sahibi egemenliği kayıtsız şartsız elinde bulunduran aziz milettir.
Her zaman söylediğimiz gibi sözde karar da milletindir. AK Parti'nin başarısı tarihte çok az partiye nasip olmuştur. Yola çıkarken milletimize bir söz verdik. AK Parti olarak hiçbir zaman kutuplaşmaların içinde yer almayacağız, kardeşlik, vatandaşlık hukukumuzu koruyacağız, etnik, dinsel ve bölgesel milliyetçilik yapmayacağız.

Ne söylediysek bu güne kadar rakasında durduk, bundan sonra da duracağız. Bu ülkenin bayrağını, hilalini yıldızını bağrına basan herkes bu hareketin içindedir. Irk, din, dil, mezhep ayrımı yapmayan herkes bu kadronun tabii üyesidir. AK Parti Türk siyasetinde yeniliğin adresidir. Türkiye dış politikada tarihin en aktif en güvenilir konumuna ulaştıysa bu AK Parti'nin başarısıdır.

Türkiye dış politikada tarihin en aktif en güvenilir konumuna ulaştıysa bu AK Parti'nin başarısıdır .Hukuksuzluk bizim lügatımızda yer bulamaz, yolsuzluk, yasakçı anlayışlar bizim partimizde yer bulamaz. AK partiye kimse farklı bir elbise biçmeye kalkmasın.AK Parti'nin yolu, adalet, demorasi, kalkınma yoludur, milletin yoludur. AK Parti'nin dili milletin dilidir. AK Parti Türk siyasetinde ezber bozan yenilikler getiren bir partidir.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 03:48

İLGİLİ HABERLER