Yaşam
  • 1.10.2005 03:17

GÖKHAN'IN BİLGİSAYARINDAN GAMZE'NİN DIŞINDA ESKİ KIZ ARKADAŞININ DA ÇIPLAK GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube uzmanları ve bilirkişilerin, Gamze Özçelik’e tecavüz ettiği ileri sürülen Gökhan Demirkol’un bilgisayarı ve cep telefonlarında yaptığı incelemeler tamamlandı.

Demirkol’un bilgisayarında eski kız arkadaşına ait çıplak görüntülerin de olduğu ve Demirkol’un bu görüntüleri başka mail adreslerine gönderdiği öğrenildi. Görüntülerde,Demirkol’un eski kız arkadaşlarından M. ile ilgili uygunsuz fotoğraflar da olduğu iddia edildi. Demirkol’un cep telefonuyla da kendi çıplak fotoğraflarını başka numaralara gönderdiği tespit edildi. Hazırlanan bilirkişi raporu ilgili savcılığa verildi. Özçelik’in avukatının gelişmeler üzerine Demirkol’un hemen tutuklanmasını isteyeceği öğrenildi.

Uydurma

Demirkol’un avukatı Ömer Yeşilyurt iddialarla ilgili şunları söyledi: ‘Gökhan, bana bilgisayarda o görüntülerin olduğunu söyledi. Bunlar herkeste var. Benim de bilgisayarımda dava için mevcut. Şimdi yeni bir iddia ortaya atılıyor. Eski kız arkadaşının da görüntüleri var deniyor. Bunlar tamamen uydurma. Gökhan’ın yurtdışına kaçtığı iddiaları da gerçek dışı. Kaçmadı benim yanımda.’HÜRRİYET  

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:00

İLGİLİ HABERLER