Asayiş
  • 10.5.2013 23:36

Göle dönen karayolunda 2 kaza birden

İlk kaza, saat 20.00 sıralarında Şanlıurfa-Mardin karayolunun 7’nci kilometresinde meydana geldi. Akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle göle dönen karayolunda kontrolden çıkan Necmi Hışmanoğlu'nun kullandığı 63 PR 460 plakalı otomobil, karşı şeride geçerek Hüseyin Çoban yönetimindeki 63 PY 128 plakalı otomobile çarptı. Hurdaya dönen otomobillerde bulunan sürücüler ve aynı aileden Enes (1), Zerda (3), Reyhan (4), Enise (5), Hamit ve Zehra Çoban ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Polis ekiplerinin çevre güvenliğini aldığı olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere götürdü. Bu sırada kazayı haber alan Çoban ailesinin yakınları, olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Ağıtlar yakan yakınları, sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

AYNI NOKTADA İKİNCİ KAZA

İlk kazanın ardından aynı noktada ikinci kaza meydana geldi. İbrahim Yılmaz idaresindeki 09 K 6537 plakalı otomobil ile Ahmet Öztop yönetimindeki 16 HN 500 plakalı otomobil, karayolunda biriken su nedeniyle kontrolden çıkarak çarpıştı. Demir yığınına dönen otomobilleri kullanan sürücüler Yılmaz ile Öztop yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulanslarla yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye götürüldü.

AYDINLATMA YETERSİZ İDDİASI

Kazanın ardından vatandaşlar, karayolundaki aydınlatmanın yetersiz olduğunu iddia ederek, biriken sel sularından dolayı daha çok kazanın olabileceğini söyledi. Yaklaşık bir saat boyunca ulaşımın aksadığı karayolu, kazaya karışan otomobillerin çekiciyle kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. Kazalarla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER